Merhaba müzik dinleme programı yapıyorum yardım lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba şöyle bir program kodlamak istiyorum.
Mesela programı açınca sağ tarafta benim eklediğim şarkılar olacak. siz oradan o şarkıya tıklayıp programın içinde dinleyeceksiniz. Spotify mantığı
ben yaptım birşeyler ama benimki şöyle oldu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

şarkıyı siz aizin bilgisayardan seçmek zorunda kalıyorsunuz ama ben onun olmasını istemiyorum şarkılar direk programın içinde olsun istiyorum nasıl olacak o

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Tasarımı şu şekilde yaparak güzelleştirebilirsin :)
gt.PNG

21.PNG

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
tasarımı halledecem ama

şöyle bi sorunum var programın içine eklemem lazım müzikleri spotify gibi müziği seçip dinletmem lazım ama bende şöyle müziği siz kendi bilgisayarınızdan seçiyorsunuz. sorun o müzikleri nasıl programa ekleyeceğim.
Sorununu anladım dostum c# ta iyiyimdir elimden geldiğince yardımcı olurum şimdi senin olay şu 1 tane müzik indir mp3 olarak daha sonra o indirdiğin müziği c# tan açtığın projenin dosyasına atıcaksın fotoğraftaki gibi sonra forma windows media player i yükleyeceksin daha sonra 1 butonun click kısmına şu kodu yapıştıracaksın axWindowsMediaPlayer2.URL = "Taladro - Rüzgar Hiç Ağlar Mı.mp3"; örneğin ben taladrounun şarkısını yapmışım sende indirdiğin müziğin ismi neyse taladro kısmını sil oraya yapıştır bende axWindowsMediaPlayer2 sende muhtemelen axWindowsMediaPlayer1'dir
x1.PNG

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Sorununu anladım dostum c# ta iyiyimdir elimden geldiğince yardımcı olurum şimdi senin olay şu 1 tane müzik indir mp3 olarak daha sonra o indirdiğin müziği c# tan açtığın projenin dosyasına atıcaksın fotoğraftaki gibi sonra forma windows media player i yükleyeceksin daha sonra 1 butonun click kısmına şu kodu yapıştıracaksın axWindowsMediaPlayer2.URL = "Taladro - Rüzgar Hiç Ağlar Mı.mp3"; örneğin ben taladrounun şarkısını yapmışım sende indirdiğin müziğin ismi neyse taladro kısmını sil oraya yapıştır bende axWindowsMediaPlayer2 sende muhtemelen axWindowsMediaPlayer1'dir
Ekli dosyayı görüntüle 20673

dostum 100 den fazla şarkı ekleyeceğim hepsine böyle kod yazarsam işim var :)
daha kolay yolu yok mu listboxa fln ekleyip seçip çalıştırmak gibi.
Post automatically merged:

Ekli dosyayı görüntüle 20673

Dostum daha detaylı yardımcı olurmusun ? programın temelini atıp yatacam birinin cevap vermesini bekliyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...