21 Tem 2020 #1 oktayerg O Onaylı Üye Katılım 24 Nis 2020 Mesajlar 79 Tepki puanı 6 Ödüller 1 6 HİZMET YILI 1994'de Kırklareli/Lüleburgaz doğumluyum.. Pandemi sürecinde ev de boş durmaktansa birşeylerle uğraşmak istiyorum.
1994'de Kırklareli/Lüleburgaz doğumluyum.. Pandemi sürecinde ev de boş durmaktansa birşeylerle uğraşmak istiyorum.
21 Tem 2020 #2 Queen Bee Q Süper Üye Katılım 7 Haz 2020 Mesajlar 619 Çözümler 15 Tepki puanı 42 Ödüller 1 Yaş 26 6 HİZMET YILI yetkili olmak kolay değil dostum
21 Tem 2020 Konuyu başlatan #3 oktayerg O Onaylı Üye Katılım 24 Nis 2020 Mesajlar 79 Tepki puanı 6 Ödüller 1 6 HİZMET YILI alexdesouza1907' Alıntı: yetkili olmak kolay değil dostum Genişletmek için tıklayın ... Bunun için ne yapmak gerekiyor ? oktayerg' Alıntı: Bunun için ne yapmak gerekiyor ? Genişletmek için tıklayın ... Alımlar olduğunu gördüm konu kapanmış buna istinaden konu açma gereksinimi duydum.Umarım alımlar devam ediyordur
alexdesouza1907' Alıntı: yetkili olmak kolay değil dostum Genişletmek için tıklayın ... Bunun için ne yapmak gerekiyor ? oktayerg' Alıntı: Bunun için ne yapmak gerekiyor ? Genişletmek için tıklayın ... Alımlar olduğunu gördüm konu kapanmış buna istinaden konu açma gereksinimi duydum.Umarım alımlar devam ediyordur
21 Tem 2020 Admin #4 PeachCat Admin Katılım 26 Eyl 2017 Mesajlar 5,427 Çözümler 168 Tepki puanı 6,968 Ödüller 23 8 HİZMET YILI Bunun için editör alımları konusu mevcut oluyor zaten. Gereken kriterlere uyuyorsanız başvurabilirsiniz o konudan. Şuan kapalı durumda. Açık olduğu zaman başvurabilirsiniz; eğer kriterleriniz uyuyorsa. Bunun için ayrı bir konu açmanıza gerek yok.
Bunun için editör alımları konusu mevcut oluyor zaten. Gereken kriterlere uyuyorsanız başvurabilirsiniz o konudan. Şuan kapalı durumda. Açık olduğu zaman başvurabilirsiniz; eğer kriterleriniz uyuyorsa. Bunun için ayrı bir konu açmanıza gerek yok.