Seçkin Üye
teşşekürler hocam bende memnun oldum elimden geldiğince Düzgün/yararlı konular açmaya çalışıyorummemnun oldum dostum hep görüyorum zaten yararlı konularını tanımak güzel oldu
teşşekürler hocam bende memnun oldumMerhaba dostum, bende uzun yıllardır buradayım taa wolftü hileleri sorunsuz şekilde güncellenirken filan. Memnun oldum
Aaa keşke o zamanlar geri gelse... Güzel günlerdi valla.teşşekürler hocam bende memnun oldumbende o zamanlar burdaydım baya eskiyiz yani Dword Envanter hack açıyorduk hiç unutmam
vALLAH 'a öyle eskiden wolftü en iyi oyun en iyi hilede memoryhackers'dı parayla açıyoduk milleteAaa keşke o zamanlar geri gelse... Güzel günlerdi valla.
Zaten başka düzgün forum yoktu ki burası dediğin gibi en iyi yerdi, virüs felan yoktu (Zarar vericek şekilde) güven veriyorlardı Wolftü güncelleme geliyordu, hemen MH'de atıyordu güncellemeyi.vALLAH 'a öyle eskiden wolftü en iyi oyun en iyi hilede memoryhackers'dı parayla açıyoduk millete
Aynen wolftü bile ban atarken diyoduki memoryhackers uygulaması tespit edildi.Zaten başka düzgün forum yoktu ki burası dediğin gibi en iyi yerdi, virüs felan yoktu (Zarar vericek şekilde) güven veriyorlardı Wolftü güncelleme geliyordu, hemen MH'de atıyordu güncellemeyi.
bende memnun oldum fransada yaşamak nasıldır acaba? orda olmaktan memnunmusunmenmun oldum dostum benimde adım eren fransada yaşıyorum uzay mühendisliği okuyorum yani staj görüyorum 2 senedir üyeyim aslında burası açıldıktan 2 3 sene sonra gelmiştim ama hesabımın şifresini unuttuğum için yeni açtımtanıştığıma menmun oldum tekrardan..
Mümkünse benide al Fransa’ya öldüm daha bu ülkede .dmenmun oldum dostum benimde adım eren fransada yaşıyorum uzay mühendisliği okuyorum yani staj görüyorum 2 senedir üyeyim aslında burası açıldıktan 2 3 sene sonra gelmiştim ama hesabımın şifresini unuttuğum için yeni açtımtanıştığıma menmun oldum tekrardan..
çok menmunum buranın parası iyibende memnun oldum fransada yaşamak nasıldır acaba? orda olmaktan memnunmusun
Dostum vize almak kolay mı nasıl vize aldın üniversite mezunu olmayan biri vize alabilir mi ?çok menmunum buranın parası iyistaj gördüğüm için 200 euro üstüne brusluk 400 euro temiz para geçen ay kendime iphone 7 plus aldım şimdi de 2 inci el araba alacam bence hemen okuyup yurt dışında çalışmalısın buranın muhabbeti insanlar çok yardım sever yardım ediyorlar türkleri seviyorlar burda ama paris birazcık pis ( çok drillci insanlar var
yaşın kaçtı hemen gel istersen vizeni pasaportunu çıkartMümkünse benide al Fransa’ya öldüm daha bu ülkede .d
Fransızca yok ki Knk bende referans olabiliyor musun ?yaşın kaçtı hemen gel istersen vizeni pasaportunu çıkart
fransızca gerek yok ingilizce bile olur burda türkler çok hele paris referans olabiliyormuyuz bilmiyorum sana burda evde ayarlayabilirim dairelimiz var burdaFransızca yok ki Knk bende referans olabiliyor musun ?
alabilir ama parayla ben doğma büyüme buralıyım annem fransalı babam burda tır şoförü türkiyede vize nasıl çıkartılıyor bilmiyorumDostum vize almak kolay mı nasıl vize aldın üniversite mezunu olmayan biri vize alabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?