Dogru diyorsunda stoklar hemen tükeniyorDonanım arşivi veya PC hocası youtube kanallarını takip et dostum sürekli güncel fiyat performans sistem videoları geliyor ve piyasanın altında fiyatlar ile sınırlı stok olarak çıkıyor.
monitör ve ekipmanlar elimde var fazladan
pc toplarken önemli olan bileşenler sırası ilebence ekran kartına en çok önemi ver kanka kasa toplarken
PC hocası 1 2 gün önce video attı bak bi.Dogru diyorsunda stoklar hemen tükeniyor
Post automatically merged:
monitör ve ekipmanlar elimde var fazladan
zaten 1 hafta icinde 2k daha yükseltecegim bütceyi acaba o zamanmı alsam daha iyi şimdimi alıyım i3 li sistemhazır sistem bakıyorsan turboX izoly v.b kasalardan uzakdur
ayrıca i3 gibi oyun icin tasarlanmayan sacma listelerden uzak durun (daha az yüksek para vererek i5 için tasarlanmıs işlemciler daha mantıklı benim için)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(apu olduğunu unutma diğerleri apu değil. işlemcisi güclü diye aldım listeye)
dediğim gibi sacma işlemcili pclere yönelmeyin. azcık daha para ekleyip i5 varken i3 almak cok mantıksız.
i3lü sistemler almayın dedim. bellirtiğim kasalarda i5 var. aynı fiyata i3lü daha kötü sistemler almayın dolandırılmayın. baska sorunuz olursa lütfen etiket veya DMden bilgi verin yardımcı olcamzaten 1 hafta icinde 2k daha yükseltecegim bütceyi acaba o zamanmı alsam daha iyi şimdimi alıyım i3 li sistem
1 haftaya 2k daha yükseltecegim bütceyi o zaman dünürümpc toplarken önemli olan bileşenler sırası ile
Anakart zırt pırt değişme diye zaten ucuz
İşlemci sürekli alabileceği bişey değil
PSU sonra ekran kartı sonra ram diye gider. değişmeyeceğin parçaların sıralamasına göre bence
Post automatically merged:
PC hocası 1 2 gün önce video attı bak bi.
Not: ekran kartı işine 2. el gir derim bütcen biraz daha artar ama bulmak sıkıntılı bir süreç zaman istiyor.
eyw sizin dediginiz gibi yapacagım 1 hafta sonra i5 li alırım daha iyi olur hemi3lü sistemler almayın dedim. bellirtiğim kasalarda i5 var. aynı fiyata i3lü daha kötü sistemler almayın dolandırılmayın. baska sorunuz olursa lütfen etiket veya DMden bilgi verin yardımcı olcam
evet. i3oyun icin değil ve i5 11k daha performanslı. zaten sizlere verdiğim kasaların hepsi i3 ve ryzen 3 dısındaki işlemciler.eyw sizin dediginiz gibi yapacagım 1 hafta sonra i5 li alırım daha iyi olur hem
sevdim ama 1 hafta sonra bundan daha iyisini bulabilirmiyim
işlmeciye önem ver dostum açık ara pişmanlığın olmasın.eyw sizin dediginiz gibi yapacagım 1 hafta sonra i5 li alırım daha iyi olur hem
bende işlemci yükseltmek icin bir hafta bekleyecegim haftaya bütcem 2k daha artacak o zaman i5 11.nesil alıcagım gibiişlmeciye önem ver dostum açık ara pişmanlığın olmasın.
amd ryzen 5 3600 aldım keşke amd ryzen 5 3600x alsaydım diye pişmanlık yaşadım
izoly fazla güvenmiyorum benim arkadaş aldı pişman olduBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
arkdaşım aynısından aldı gayet iyi önerebilirim
1 hafta icinde işlemci bakımından daha büyük kasa alacagımson zamanlarda parça parça toplama aşırı maliyetli oluyor hazır kasa tavsiye edebilirim
şimdi baktım da pc fiyatları uçmuş bune attığım kasaların işlemcileri iyi değil zamanla yükseltirsin
2. el kasalarda sıkıntı cıkıyor bundan 1 sene önce yine kasa aldım elimde patladı kasada adamla anlaştık falan filan adamla birlikte kasayı test ettik eve vardıgımda 1 ay icinde kasanın ana kartı yandıKendin toplamanı öneririm bazı parçaları temiz bir şekilde 2. el elde edebilirsin, daha uygun fiyatlı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?