Onaylı Üye
knk ben bir program kullanıyorum çözünürlük yüksek olunca kasıodu bende bu progremı yükledim ve artık sıfır kasma istersen uygulama linkini atabilirim ama bu uygulama sadece lol da işe yarıorMerhabalar LoL Oyuncusuyum Ve Bilgisayarı Formatladım LoL Oyununu Yükledim Ve Başladım Oyunaa Ayarlarımı Çekmek İçin Botlarla Girdim Ayarları Yaparken Çözünürlük Çok Yüksek Olduğunu Farketim Düşürünce Pixel Oluyor Artırıncada Kasıyor Çözüm Videoları İzledim Bir Olay Değişmedi Yardımcı Olacak Bir Arkadaş Varsa Çok İyi Olur... İyi Forumlar
güzel olurknk ben bir program kullanıyorum çözünürlük yüksek olunca kasıodu bende bu progremı yükledim ve artık sıfır kasma istersen uygulama linkini atabilirim ama bu uygulama sadece lol da işe yarıor
adı nedirknk ben bir program kullanıyorum çözünürlük yüksek olunca kasıodu bende bu progremı yükledim ve artık sıfır kasma istersen uygulama linkini atabilirim ama bu uygulama sadece lol da işe yarıor
dediğim gibi internete denilen çoğu şeyi denedimBi ara internette izlemiştim usta bilgisayarın ekran kartının gücünü yükseltiyorsun mesela nvidia felan ya onu bilgisayar içinden yükseltiyorsun işe yarıyordu bulabilirsen o videoyu çok yararlı
kankacım yazdığım şeyi okumadan mesaj yazıyorsun oku öyle yaz istersengrafik kalitesini ortaya çekmeni öneririm
3. parti uygulamadan ban yemeyin deknk ben bir program kullanıyorum çözünürlük yüksek olunca kasıodu bende bu progremı yükledim ve artık sıfır kasma istersen uygulama linkini atabilirim ama bu uygulama sadece lol da işe yarıor
kanka belki bunu görmemişsindir diye yazdım yorum yazmak için değil yani çünkü valorant tarzı oyunlarda aynı sıkıntıyı yyaşadım bende çok sordum sağa sola emin ol o videoyu görünce işe yaramıştı bilmiyordum yani gördüğünü denediğini sadece bir fikir vereyim dedimdediğim gibi internete denilen çoğu şeyi denedim
Post automatically merged:
kankacım yazdığım şeyi okumadan mesaj yazıyorsun oku öyle yaz istersen
okudum anladım fakat sana önereceğim tek şey o çünkü diğer türlü ban yeme ihtimalin vardediğim gibi internete denilen çoğu şeyi denedim
Post automatically merged:
kankacım yazdığım şeyi okumadan mesaj yazıyorsun oku öyle yaz istersen
halen okumadan devam ediyorsun yazmaya bromokudum anladım fakat sana önereceğim tek şey o çünkü diğer türlü ban yeme ihtimalin var
ben driver booster kullandım eksik olan driver ları yükleyince gözle görülür performans artıyor ve kenar yumuşatma tarzı bi seçenek var görüntülerde onu kaldır 30 fps falan yükselir 80 yada 120 ye sabitle fps i pc boşuna yorulmasın erken ısınırMerhabalar LoL Oyuncusuyum Ve Bilgisayarı Formatladım LoL Oyununu Yükledim Ve Başladım Oyunaa Ayarlarımı Çekmek İçin Botlarla Girdim Ayarları Yaparken Çözünürlük Çok Yüksek Olduğunu Farketim Düşürünce Pixel Oluyor Artırıncada Kasıyor Çözüm Videoları İzledim Bir Olay Değişmedi Yardımcı Olacak Bir Arkadaş Varsa Çok İyi Olur... İyi Forumlar
youtube'da nasıl düzeltileceğini gör kardeşimMerhabalar LoL Oyuncusuyum Ve Bilgisayarı Formatladım LoL Oyununu Yükledim Ve Başladım Oyunaa Ayarlarımı Çekmek İçin Botlarla Girdim Ayarları Yaparken Çözünürlük Çok Yüksek Olduğunu Farketim Düşürünce Pixel Oluyor Artırıncada Kasıyor Çözüm Videoları İzledim Bir Olay Değişmedi Yardımcı Olacak Bir Arkadaş Varsa Çok İyi Olur... İyi Forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?