Onaylı Üye
Ben de 27 yaşındayım ben de tanıştığıma memnun oldumMerhabalar ben Ulaş. 22 yaşındayım. Hile forumundan ziyade, geçenlerde bir arkadaşımızın yazısını okudum ve hepimizin birbirine destek olacağını düşünüyorum. Ana tema hileler olsa da, zaman zaman yalnız kalıyoruz ve en azından bizi dinleyecek bir insan arıyoruz. Anlayabilecek, yargılamayacak bir insan. Bu yüzden tanıştığıma memnun oldum. İyi günler.
Aramızda Hoş Geldin Bizde Sende Memun Olduk <3Merhabalar ben Ulaş. 22 yaşındayım. Hile forumundan ziyade, geçenlerde bir arkadaşımızın yazısını okudum ve hepimizin birbirine destek olacağını düşünüyorum. Ana tema hileler olsa da, zaman zaman yalnız kalıyoruz ve en azından bizi dinleyecek bir insan arıyoruz. Anlayabilecek, yargılamayacak bir insan. Bu yüzden tanıştığıma memnun oldum. İyi günler.
cezalı üye olmuşsunuz az önce değildiniz geçmiş olsun birde cezalı üye nedir bizi nelerden kısıtlıyorMerhaba dostum zaten burayı güncel kullanıyorsan hile'den çok birbirimize yardım ettiğimizi illaki görürsün muzlu süt tarifi bile almıştım geçen yıl hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?