:2iq:3-4 yaş arasında başlayan bilgisayar hayatım
Hoşgeldin kardeşim umarım kalıcı olursun iyi forumlarBen Ahmet Can 19 yaşındayım bilgisayar mühedisiyim ve 3-4 yaş arasında başlayan bilgisayar hayatım bu günlere kadar bıkmadan devam etmiştir sırf sizin gibi güzel insalar sayesinde 'Yalakalık' çok ama çok zor şartlar altın bu siteyi buldum ve kayıt oldum 'acındırma' ve ister inanı ister inanmayın ilk sevgilimin çı.lak resmini görmüş kadar sevindim 'yalan' neyse inşallah güzel zamanlar ve yıllarla eskiterek torunlarımıza kadar evladım bak ben memoryhacker.org üyesiyim diye bilirim 'saygılarımla Preacher ✞
ilk sevgilimin çı.lak resmini görmüş kadar sevindim
İstersen kanıtlayıcı belgelerin isim soy isimle resim ata bilirim güzel kardeşim . istersen beraber iş yeride aça biliriz .19 yaşında bilgisayar mühendisi ?
At kardeşim, 19 yaşında bilgisayar mühendisi olduysan herhalde yurt dışında falan okudun, yada dehşet bir zeka var sende. Yıkık seni.İstersen kanıtlayıcı belgelerin isim soy isimle resim ata bilirim güzel kardeşim . istersen beraber iş yeride aça biliriz .
Yıkık seni ? derken güzel insan öncelikle hakaret etmeden konuşa biliriz sanırım herhangibi size resim ata bilceğim biryer varsa özleden görüntülüde olur lakin unutmayın bunu size hiç birşey kanıtlama sebebim olmamasına rahmen yapıyorum teşekkür ederim .At kardeşim, 19 yaşında bilgisayar mühendisi olduysan herhalde yurt dışında falan okudun, yada dehşet bir zeka var sende. Yıkık seni.
Pek kalıcı olacağını zannetmesem de hoşgeldinYıkık seni ? derken güzel insan öncelikle hakaret etmeden konuşa biliriz sanırım herhangibi size resim ata bilceğim biryer varsa özleden görüntülüde olur lakin unutmayın bunu size hiç birşey kanıtlama sebebim olmamasına rahmen yapıyorum teşekkür ederim .
Yav sen önce türkçe konuşmayı, yazmayı öğren. 19 yaşında Türkiye'de nerede mühendislik okudun ve bitirdin acaba ? Resimi git bebelere at yıkık, önce soruma cevap ver.Yıkık seni ? derken güzel insan öncelikle hakaret etmeden konuşa biliriz sanırım herhangibi size resim ata bilceğim biryer varsa özleden görüntülüde olur lakin unutmayın bunu size hiç birşey kanıtlama sebebim olmamasına rahmen yapıyorum teşekkür ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?