katılıyom sanaSelamun Aleyküm. Arkadaşlar sizden ricamdır lütfen hesabınızın statüsünü yükseltmek için milletin ciddi işlerini shit etmeyin. Ben forum açıp bir soru soruyorum bir arkadaş çözüm yöntemi sunuyor. Geri kalan tüm cevaplar o ilk arkadaşın yorumunu kopyalayıp yapıştırıyor.
hocam haklısında genelde zaten aynı cevaplar verilmesinin sebebi senin sorunun cevabı aynı insanlar başka bir cevap yazamaz neticedeSelamun Aleyküm. Arkadaşlar sizden ricamdır lütfen hesabınızın statüsünü yükseltmek için milletin ciddi işlerini shit etmeyin. Ben forum açıp bir soru soruyorum bir arkadaş çözüm yöntemi sunuyor. Geri kalan tüm cevaplar o ilk arkadaşın yorumunu kopyalayıp yapıştırıyor.
kasmaya çalışırsan sayılmaz ama sohpet etceksen başkaSelamun Aleyküm. Arkadaşlar sizden ricamdır lütfen hesabınızın statüsünü yükseltmek için milletin ciddi işlerini shit etmeyin. Ben forum açıp bir soru soruyorum bir arkadaş çözüm yöntemi sunuyor. Geri kalan tüm cevaplar o ilk arkadaşın yorumunu kopyalayıp yapıştırıyor.
kanka herkes hile için yorum yapıyor yani bilmedikleri konulara rastgele mesaj atıyolar bu durumla çok karşılaştımSelamun Aleyküm. Arkadaşlar sizden ricamdır lütfen hesabınızın statüsünü yükseltmek için milletin ciddi işlerini shit etmeyin. Ben forum açıp bir soru soruyorum bir arkadaş çözüm yöntemi sunuyor. Geri kalan tüm cevaplar o ilk arkadaşın yorumunu kopyalayıp yapıştırıyor.
hocam raporlayın ben raporluyorum hepsini ve hepsinin mesajı silindi.Selamun Aleyküm. Arkadaşlar sizden ricamdır lütfen hesabınızın statüsünü yükseltmek için milletin ciddi işlerini shit etmeyin. Ben forum açıp bir soru soruyorum bir arkadaş çözüm yöntemi sunuyor. Geri kalan tüm cevaplar o ilk arkadaşın yorumunu kopyalayıp yapıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?