Uzman Üye
hayır anlamadınız galiba limitler aynı şekil olcak sadece 24 saat timeout yerine yine yorum atabilirsiniz ama mesaj olarak sayılmicak limitiniz dolduysaher üye grubunun limiti farklıdır ayrıca bu dediğin çok saçma olur ben katılmıyorum
böyle bir şey imkansız ayrıca çok saçma sayılmaması için yorum atılmamış olması gerekhayır anlamadınız galiba limitler aynı şekil olcak sadece 24 saat timeout yerine yine yorum atabilirsiniz ama mesaj olarak sayılmicak limitiniz dolduysa
dostum günlük limit 10 diyelim o 10 mesajı dolduruyor ya onlar teker teker hesabında sayıldı ama ondan sonra yapcağı mesajlar sayılmicak ama forumda yardımlaşma olcak ve sayılmıyor diye spam yapmaya gerek kalmicak spamlarıda görmeyiz hemböyle bir şey imkansız ayrıca çok saçma sayılmaması için yorum atılmamış olması gerek
ben katılmıyorum yinede kuruculara kalmış bir şeydostum günlük limit 10 diyelim o 10 mesajı dolduruyor ya onlar teker teker hesabında sayıldı ama ondan sonra yapcağı mesajlar sayılmicak ama forumda yardımlaşma olcak ve sayılmıyor diye spam yapmaya gerek kalmicak spamlarıda görmeyiz hem
niye bu attığın mesaj gibi onlarca gereksiz mesaj atıp modları boş yere uğraştırmak için mi ? hiç sanmıyorum. Konuyu düzgün okuyunuz kimse timeout kalksın demiyor.bence de timeout kalkması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?