Mesajlarım neden spam denip siliniyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Pubg hile kullana bilmem için 50 msj atmamı taleb ediyorsunuz, 50 msj atıyorum sabah oluyor 5-10 msj spam diye siliniyor, yine 50 msj için uğraşıyorum yine spam diye siliniyor, nerde ne diye spam yazmışım, neden kanıt olarak screenshot yok, normal msj yazıyorum neden spam diye siliyorsunuz, msj yazalım diye mi spam diye msjlarımı siliyorsunuz, bunun anlamı ne? Yani hile kullana bilmem için her gün sizin spam diye sildiyiniz msj ben yeniden mi kazmam gerek? Yani sebep üyelerin sürekli msj yazmasını mı sağlamak? Bu yazımıda silib beni banlarsanız size daha diyecek lafım yok! Umarım şikayet hakkımı kullanmışımdır.

Dün 52 msjım vardı bu gün 44 msja düşmüş, hiç bir şey yazmadığım halde sabah qalıba yine spam diye msjlarım bir kaçı silinicek

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum
Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın.
  • Örnek spam: Teşekkürler, sağol, +++, çok iyi, alsdasd, işe yaradı, vb.!
  • Daha önceden gönderilmiş yorumlar yazmak yasaktır. Göndermeden önce mesajınızı kontrol edin!
  • Daha önce atılmış bir mesajı kopyalamak ve göndermek yasaktır!
  • Farklı veya aynı konulara sürekli benzer mesajlar göndermek yasaktır!
  • Bilginiz olmayan konularda yorum yapmak için sadece mesaj göndermek yasaktır.
  • Bunlara dikkat edebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum
Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın.
  • Örnek spam: Teşekkürler, sağol, +++, çok iyi, alsdasd, işe yaradı, vb.!
  • Daha önceden gönderilmiş yorumlar yazmak yasaktır. Göndermeden önce mesajınızı kontrol edin!
  • Daha önce atılmış bir mesajı kopyalamak ve göndermek yasaktır!
  • Farklı veya aynı konulara sürekli benzer mesajlar göndermek yasaktır!
  • Bilginiz olmayan konularda yorum yapmak için sadece mesaj göndermek yasaktır.
  • Bunlara dikkat edebilirsin.
Napayım nereye yazayım bilmiyorumki, çokta anlamıyorum zaten, ama bir pubg oynuyorum onuda şu msj silinmesi yüzünden oynayamıyorum((

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sürekli aynı yorumları ve konuyla alakasız yorum attığın için olabilir

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
"Siliyorsunuz SS yok" demişsin fakat 6 uyarın mevcut ve kural ihlali yaptığın her uyarıda SS ile birlikte verilmiş. Sana tavsiyem ilk önce forum kurallarını göz atman, ondan sonra yorum yaparsan hem senin için hem forum için daha hayırlısı olacaktır. İyi forumlar.

https://memoryhackers.org/konular/forum-kurallari.11518/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...