Onaylı Üye
bence bilişim okuArkadaşlar 10 sınıfa geçtim meslek lisesinde okuyorum önümde 4 bölüm var Bilişim , Elektrik , İnşaat , Tesisat Önerilerinizi yardımıcı olacak şekilde bekliyorum lütfen bilgisi sahibi ve meslek lisesinde okumuş veya okuyan arkadaşlar yorum yapsın boş yok elektrik iyidir tarzında yorum kasmak için atan arkadaşları raporliyacagım
Arkadaşlar 10 sınıfa geçtim meslek lisesinde okuyorum önümde 4 bölüm var Bilişim , Elektrik , İnşaat , Tesisat Önerilerinizi yardımıcı olacak şekilde bekliyorum lütfen bilgisi sahibi ve meslek lisesinde okumuş veya okuyan arkadaşlar yorum yapsın boş yok elektrik iyidir tarzında yorum kasmak için atan arkadaşları raporliyacagım
Arkadaşlar 10 sınıfa geçtim meslek lisesinde okuyorum önümde 4 bölüm var Bilişim , Elektrik , İnşaat , Tesisat Önerilerinizi yardımıcı olacak şekilde bekliyorum lütfen bilgisi sahibi ve meslek lisesinde okumuş veya okuyan arkadaşlar yorum yapsın boş yok elektrik iyidir tarzında yorum kasmak için atan arkadaşları raporliyacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?