metamask cüzdanımda weth mevcut nasıl çekebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Metamask cüzdanımda polygon network ağı üzerinden eteryum mining yapıyordum ethermine sitesinden weth olarak metamask cüzdanıma yatmış fakat parayı çekmek istiyorum çekemiyorum bir türlü paribu hesabım mevcut lütfen gerçekten yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı varsa discord üzerinden yardımcı olabilirler mi
discord: CooLShadoow#5437
1650070065614.png

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Metamask cüzdanımda polygon network ağı üzerinden eteryum mining yapıyordum weth olarak metamask cüzdanıma yatmış fakat parayı çekmek istiyorum çekemiyorum bir türlü paribu hesabım mevcut lütfen gerçekten yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı varsa discord üzerinden yardımcı olabilirler mi
discord: CooLShadoow#5437
Ekli dosyayı görüntüle 75136
Sevgili dostum az bilinen coinler için binance kullanman gerekiyor. Binance'ta üyelik alıp hesabını onayladıktan sonra binance'a bu coini gönderebilirsin daha sonradan ister tl'ye çevirip banka hesabına çek ister farklı coine çevirip yatırım yap sana kalmış.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sevgili dostum az bilinen coinler için binance kullanman gerekiyor. Binance'ta üyelik alıp hesabını onayladıktan sonra binance'a bu coini gönderebilirsin daha sonradan ister tl'ye çevirip banka hesabına çek ister farklı coine çevirip yatırım yap sana kalmış.
binancedeki weth cüzdanıma yollamaya çalışırken gaz için para yetersiz hatası veriyor ve bir türlü yollayamıyorum hocam
1650070677978.png

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
binancedeki weth cüzdanıma yollamaya çalışırken gaz için para yetersiz hatası veriyor ve bir türlü yollayamıyorum hocam
Evet hocam metamask cüzdanı işlem ücreti için bnb istiyor. Bnb yollayabilirsin binance'tan metamask cüzdanına. Bu videoda anlatılıyor yine bakmak istersen

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bnb kullanman gerekiyor o şekilde binance'e atarsın kanka

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
alt limit yok diye hatırlıyorum sadece transfer amaçlı o coine çeviriyosun

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bnb'ye çevir binanceye at karta çek alt limit yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
weth olarak çekmek istiyorsan o borsada o coinin bulunması gerek

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kendi kendine weth ethye dönüştü ben hiç bişe yapmadım binance üzerinden ne kadar bnb yatırsam gönderim gaz'ını karşılar ?

1650127164026.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...