Metanın en güçlü şampiyonları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Sizin için metanın en güçlü top lane herolarını derledim iyi günler.10.8 yaması dahildir

Solo Top Tier List:
  1. S (Optimal) = Fiora , Darius, Sett, Garen, Wukong , Nasus
  2. A (Great) = Kled, Singed, Fiora, Aatrox, Yorick, Renekton, Shen, Illaoi, Jax, Teemo, Volibear, Malphite, Maokai ,Mordekaiser
  3. B (Good) = Riven, Irelioa, Vladimir, Ornn, Kayle, Urgot, Poppy, Quinn, Sion, Dr. Mundo, Tryndamere

Üye
6 HİZMET YILI
sylas mid, top ve özellikle jungle'da hala güçlü nerf gelmeden oynayın free elo.

Umut Kasabasında Peder
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
illoai s tiere çekilebilir gelmiş geçmiş en güçlü hero :)

Clash Of Clans Professional Player
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
garen efsane ya çok güçlü

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
fiora darius herzaman metada çok bozuk şampiyonlar 1v5 atabilecek kapasitedeler.Düşük eloda çıkmak istiyosanız fiora darius nasus oynayın sadece bu 3 ünü oynamayı öğrenin istediğiniz kümeye çıkacağınızı düşünüyorum. Şampiyon nekadar bozuk olursa olsun işin içine yetenekte giriyor tabi ;).Konu için teşekkürler
İyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
fiora darius herzaman metada çok bozuk şampiyonlar 1v5 atabilecek kapasitedeler.Düşük eloda çıkmak istiyosanız fiora darius nasus oynayın sadece bu 3 ünü oynamayı öğrenin istediğiniz kümeye çıkacağınızı düşünüyorum. Şampiyon nekadar bozuk olursa olsun işin içine yetenekte giriyor tabi ;).Konu için teşekkürler
İyi forumlar
Bencede şuan yüksek eloda bile fiora darius oynanıyor çok bozuk şampiyonlar düşük elodan çok kolay çıkabilirler oynayarak tabi birazda oyun bilgisi gerek :) iyi forumlar teşekkürler

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Sizin için metanın en güçlü top lane herolarını derledim iyi günler.10.8 yaması dahildir

Solo Top Tier List:
  1. S (Optimal) = Fiora , Darius, Sett, Garen, Wukong , Nasus
  2. A (Great) = Kled, Singed, Fiora, Aatrox, Yorick, Renekton, Shen, Illaoi, Jax, Teemo, Volibear, Malphite, Maokai ,Mordekaiser
  3. B (Good) = Riven, Irelioa, Vladimir, Ornn, Kayle, Urgot, Poppy, Quinn, Sion, Dr. Mundo, Tryndamere
fiora-wukong-nasus-illaoi-renekton-malphite-sylass-garen- udyr şahsi görüşüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...