- Konuyu başlatan
-
olabilir ama geleceği yok gibidünyanın en büyük yatırımcıları ve şirketleri metaverse yatırım yapıyor ve azımlanacak değerlerde değil gerçekten yakın zamanda devrim yaratacakmış gibime geliyor
yani haliyle saçma geliyorKendi uydurduğumuz şeyi satın alıyoruz çok komik
yani bende garipsedim arsa fln diyince çok garibime gitmiştiYıllar önceden başlayan bir şeyi yeniymiş gibi yutturmaları komiğime gitti. İmvu, Second Life vb. gibi oyunlar bunu yıllar öncesinden başlatmıştı. Meta verse kavramı çok daha genişleyerek VR teknolojisine kadar erişti. Bir sonraki adım ise tamamen fiziksel görünüşümüzün içeriye girmesinden oluşuyor. Bize benzeyen değil, biz olan bir avatarı kullanarak sanal dünyada sörf etmek. Teknoloji ilerledikçe bu daha mümkün hale geliyor tabi. Bir yandan Matrix filmi kafamda canlanıyor.
bencedeHeves olduğunu ve 1-2 sene içinde unutulacağını öngördüğüm proje.
zaman göstericek üstad pek bi zamanı kalmadı ztnsanmıyorum tutacağını
batanların gözü yaşlıYa batacaz ta çıkacaz
sanmıyorum ama herkesin kendi fikri diyecek bir şey yokbence bu metaverse arsa işine girilir bitcoin gibi değerlenicek gibi görünüyor YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
yani bir %50 gibi düşünüyorum benBitcoin gibi düşün. İlk çıktığında konuşulan olumsuzluklar şimdi bunun için konuşuluyor. Bitcoin 5 dolar seviyesinden nerelere geldi
klasik düşüncelerimizopensieve de bi kac nft satmaya calistim ben ancak olmuyor metaverse de arsa alma konusunada pek guvenemedim o yuzden
aynen öyle. ben de bu işe girmeyi düşünüyordum da tam bu aralar maddi sıkıntı çekiyorumBitcoin e de zamanında kimse guvenmemisti şimdi o guvenmeyenler başlarını duvara vuruyor onlardan biri de bendim aynı hatayı yapmam bu sefer
bakıcazileride çok değerlenir bence
benim kuzen aldı valla bakıcaz xdbakıcaz
benim kuzen aldı valla bakıcaz xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?