Metin 2 nasıl oynanır Genel Bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
metin 2 ye başlayacağım tabiki para kazanmak için :)
nasıl oynanır
Nasıl para kazanabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sürekli olarak kurt kes ve sana verilen ana görevleri yap (sadece 1 hafta oynadım ve bana da bunları yapmam söylenmişti) yerdeki yenleri almayı unutma

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
videoları izleyip biraz deneyim kazabilirsin hatta forumda metin2den para kazanma başlıklarıda mevcut bakabilirsin

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
pvp oyna trde gelişemen paran yoksa

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam bu işin erbabı olarak sana şööyle söyliyeyim kendine Meleylik 2 ninja diz sonra 13 90+ hesap yap ardından birtanede şaman kutsaması p olan sonra her 3 saate bir çık meleye sandıkları al sat
Eğer ciddi düşünüyorsan bende çift meley hesabı var 1 tanesini sana satabilirm 13 hesap + 1 kutsama ejderha yardımı P olan Şaman +2 tane ninja var ama ama itemsiz
ben oynadığımda aydaen kötü 2500 kazanıyordum ama şuan bıraktım

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
videolarda bir sürü bili veriyorlar bakabilirsin
kardeşim bu işte olduğum için bu işleri iyi bilirim kimse işin özünü söylemiyor bende bu işteyekn bende sylemiyodum anca bu işin içinde olan biri hakkıyla konuşsa bilir öbür türlü çözemez işin içeriği baya deüğişik çünkü

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
metin 2 oynanış basit biraz araştırırsan rahatça bulursun

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
metin 2 ye başlayacağım tabiki para kazanmak için :)
Nasıl para kazanabilirim

Ankara
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Videolarda bili veriyorlar . Video izleyebilirsin yani

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
pvp oyna bence trde gelişmen şu saatten sonra zor

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bende çok önceden oynuyordum yaklaşık 13 yıl önce baya unutmuşum para kazanmaya başlanmış bi tekrardan bakmak lazım :D :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
gün bu sorunun cevabını vereceğiz. Metin2, 2005 yılında faaliyete geçmiş bir çok oyunculu oyundur ve oyuncularının beğenisini çok iyi şekilde kazanmıştır. Oyuncuların beğenisini toplam 13 yıldır kazanmaya devam eden bu oyunun kullanıcı sayısı ciddi miktardadır.

Oyun içerisinde toplamda 3 krallık bulunmaktadır ve bu krallıkların oyuncuları birbirlerinden onay almadan birbirlerine saldırı düzenleyebilmektedirler. Metin2 oyununda, kendi krallığınızdaki oyuncuya onun onayı olmadan saldıramazsınız veya onu öldüremezsiniz. Eğer saldırıp onun ölmesine neden olursanız sıralama puanı kaybedersiniz. Bundan dolayı krallıklar arası savaşlar olabilmektedir. Kendi krallığınızdaki bir oyuncuyla savaşmak için, düello sistemini kullanarak savaşabilirsiniz. Tabi ki bu durumda onun onayını almanız gerekecektir.

Onaylı Üye
Sosyal
5 HİZMET YILI
Olay basit levelin yettiği ve levelinde 5 level yüksek canavarları kesmeye bakcaksın üst level oyunculardan yardım alarak hızlı level atlayabilirsin maxsumum aradaki level farkı 30 olmalı ama exp paylaşımı açmaları için

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oyuna başlarken rehber sana yardımcı olabılır yada vıdeolara bakarak ogrenebılırsın

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
gelişim günlüklü videolar bakabilriisin yang kasmak istiyorsan + basma düşürebilrisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...