ona çok güldüm ya xDrina mt2 de oldu o olay bizde vardık ozamanlar o pvp de sonradan hisara geçtik çapanoğlu diye bi komutcumuz vardı yırtardı kendini şuan hala hisar mt2 de aktif lonca kral karargah loncası yaklasık 2 senedir krallık tacı bizde yani
birde artı basılırken o yanan taşlar vardır eskiler bilir hız,kritik,ölümcül taşlar vardı okadar para verip alırsın demircide saniyesinde yok olurdu delirmemek elde değildirina mt2 de oldu o olay bizde vardık ozamanlar o pvp de sonradan hisara geçtik çapanoğlu diye bi komutcumuz vardı yırtardı kendini şuan hala hisar mt2 de aktif lonca kral karargah loncası yaklasık 2 senedir krallık tacı bizde yani
Post automatically merged:
ya hiç sorma aga düşünsene 1 kılıç için 2 ay uğraşmıssın kılıcın son leveli +9 senin kılıcın +8 basıyosun +9 a leveli düşüyo sinirlenip demircide basıyosun yanıyo kılıç siliniyo tam çıldırmalık ya
Hahah oda iyimiş monitörü camdan atmak çok güldüm nedensetam risk işi monitörü camdan atan arkadasım var benim
şuan azer babadan duygularım darmadağın şarkısı hepimize tüm mt2 severlere gelsinbirde artı basılırken o yanan taşlar vardır eskiler bilir hız,kritik,ölümcül taşlar vardı okadar para verip alırsın demircide saniyesinde yok olurdu delirmemek elde değildi
en hafifi buydu kasayı yakan vardı ısındığı için değil ha bildiğin yaktı mt2 yüzündenHahah oda iyimiş monitörü camdan atmak çok güldüm nedense
evet evet bedava sitede edit mevzusu yapıyolardı ahtırlıyorum sonra çalıp gelinlik giydirip ormana bırakıyolardıÇoğu kişi büyük ihtimalle dolunayımı çaldırmak diyecektir ben direkt hesabı çok basit bir tuzağa düşerek çaldırmıştım bedava site açıp yutturmuşlardı bana ne günlerdi be o zamanlar +9 ejderimiz falan vardı çok zengin sayılırdık.
Geçmiş olsunÇoğu kişi büyük ihtimalle dolunayımı çaldırmak diyecektir ben direkt hesabı çok basit bir tuzağa düşerek çaldırmıştım bedava site açıp yutturmuşlardı bana ne günlerdi be o zamanlar +9 ejderimiz falan vardı çok zengin sayılırdık.
Aynen öyle sonra emekler patlıyordu kardeşim metin2 tarihinde en azından herkes 1 kez dolandırılmıştır.evet evet bedava sitede edit mevzusu yapıyolardı ahtırlıyorum sonra çalıp gelinlik giydirip ormana bırakıyolardı
dolandırılmadım diyen yalan söyler aga yaAynen öyle sonra emekler patlıyordu kardeşim metin2 tarihinde en azından herkes 1 kez dolandırılmıştır.
Sağlık olsun oyun bitti zaten 2008-2010 senelerindeki tadı asla vermiyor ve vermeyecek güzel anılar kaldı dolunaylar gitti ama o bile bir anıydı.dolandırılmadım diyen yalan söyler aga ya
tabi 10 sene sonra da bu tarz bi formda bu hikayeleri dinlemek güzel olacakSağlık olsun oyun bitti zaten 2008-2010 senelerindeki tadı asla vermiyor ve vermeyecek güzel anılar kaldı dolunaylar gitti ama o bile bir anıydı.
Ben metin2 de değilde başka oyunlarda çok dolandırıldımAynen öyle sonra emekler patlıyordu kardeşim metin2 tarihinde en azından herkes 1 kez dolandırılmıştır.
mesela hangisi ve nasılBen metin2 de değilde başka oyunlarda çok dolandırıldım
eski toprak metin 2 ciyim dolandırılmadım ama oyununda da içinden geçiyordumdolandırılmadım diyen yalan söyler aga ya
Aslında böyle bir hile hiç var olmadı o da dolandırıcıların keylog atmak için kullandığı bir sistemdi kankaÇoook önceden, 12-10 sene önce ticarete koyduğun eşyayı karşı taraf kabul ederdi ve ona geçerdi(hile). +9 dolunay, dönemin %32 ortunu kaybedip bıraktığım oyun.
Nasıl kırıldıysam ne kullandığını merak edip araştırmamışım düşün nasıl bir yara varAslında böyle bir hile hiç var olmadı o da dolandırıcıların keylog atmak için kullandığı bir sistemdi kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?