Onaylı Üye
Ben de aynı şekilde düşünüyorum aslına bakarsak. O yüzden ticket atmakta çekiniyorum.aynı hata bendede var sanırım ban atıyor tahminim bu yönde
Silip denedinmi ?Cevaplar için teşekkürler. Oyunu silip yükleyeceğim. Olmazsa birkaç gün bekleyeceğim, umarım düzelir.
Henüz denemeye fırsat olmadı maalesef, en yakın zamanda deniyeceğim.Silip denedinmi ?
Dns yenilemenin ne gibi zararları olur? Veya olur mu? Önemli verilerim silinir mi? Örn: kaydettiğim hesap adı ve şifrelerhocam muhtemelen oyun dosyaları ama birde modeme reset atıp dnsleri yenile belki düzelebilir
Büyük ihtimal ban attılar banada aynı hatayı alıyorum, ama olay şu en fazla 2 saat hileyle oynadm, yakalandıgımı düşünmüyorum, belkide başka bir hatanın sonucu olabilir. Ticket atan birisi varsa bilgilendirirse iyi olurBen de aynı şekilde düşünüyorum aslına bakarsak. O yüzden ticket atmakta çekiniyorum.
Düzelmedi. Metin2 resmi discordun da duyuru geçilmiş. Ben bir sonraki duyuruya kadar bekleyeceğim.Aynısı banada oldu internette herkes ban diyordu sil yükle ile çözdüm sende işe yararmı bilmiyorum
Duyuruyu buraya atabilirmisin merak ettimDüzelmedi. Metin2 resmi discordun da duyuru geçilmiş. Ben bir sonraki duyuruya kadar bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?