Metin2 bot ile won kasıp satmak mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
YouTube'da rastgele video izlerken YouTube bataklığında kendime geldiğimde Metin2 won botu için satış yapan bir eleman vardı. Bot ile won kasıp oyun pinleri satılan yerlerde satıyormuş. Daha önce kullanan, denk gelen ya da duyan oldu mu? Ne kadar sağlıklı, kâr oranı nedir? Bilgisi olan kardeşlerime hodri meydan diyorum.:pooh:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ben yapmadım ama araştırdığım kadarıyla pc'ye, kaç hesapla yaptığına göre çok değişken bi konu. tek pc yapılacak iş değil

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
YouTube'da rastgele video izlerken YouTube bataklığında kendime geldiğimde Metin2 won botu için satış yapan bir eleman vardı. Bot ile won kasıp oyun pinleri satılan yerlerde satıyormuş. Daha önce kullanan, denk gelen ya da duyan oldu mu? Ne kadar sağlıklı, kâr oranı nedir? Bilgisi olan kardeşlerime hodri meydan diyorum.:pooh:
alan olursa mantıklı bence :D

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Çokta bi gelirin olmaz çünkü TR ölmüş benece oyunu oynuyan sayısı az hileler kaldırılsa hileciler de bıraksa kimse kalmayacak :p
Ama hileyi 5,6 hesapla açıp kasarsan belki biraz kazanabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Nasıl çalışıyor bu bot hilesi ben daha önce hiç duymadım bilen biri açıklayabilir mi

Üye
4 HİZMET YILI
Rahat oyunda para kasabilirsen veya yöntem bulursan çok rahat para kazanırsın kardeşim

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
önce sağlam bir pc ye ve temeli güzel atılmış 9 10 tane hesaba ihtiyacın var maden balık farm botuna falan bıraksan hesapları kastığın malzemelleri de gece yatarken pazara atsan sabaha satılsa eline geçecek won miktarı 2-7 won arası 1 won 4 5 tl ediyor sunucusuna göre yanı mantıklı değil bot işi etkinlik zamanları hesapları bota koyarsan ay ışığı balık tutma eventleri falan olsun çok temiz paralar kazanırsın

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Mantıklı olabilir ama senin emeğine kalmış yine de.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
valla 5 6 hesapla yaparsan güzel para kazandırır ama uğraştırır biraz bir de bir kere ban yersen tüm hesaplar gidiyor emekler gidiyor onlar problem

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
gayet mantıklı ama kaç hesap oynarsan o kadar fazla kazanırsın

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hileyle kas başkan wonları etkinlikleri kovala ben tek etkinlikten 100w para kaldırdıydım gittim 8 tlden sattıydım Anadoluda :)

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Metin2 işi alt hazırlıklar olmadan zor arkadaşlar bilgisayarı yorduğunuza değmez . Gidin crypto işi öğrenin borsada katlayın paranızı :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben önceden yapıyordum ama onun yerine ona açık bırakacağım yere pc yi mining yaparım şuan daha iyi 3070 ekran kartı var bende deli para kasıyor.. 1660super e kadar her türlü daha karda olursun

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
gayet tabi mantıklıdır kaldı ki bu işten ekmek yiyen insanlar yada başka oyun donanımlarını dizenler mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...