peki pvp serverlarMetin2 win 11 de çalışmadığını duymuştum biraz araştırdım halen çalışmıyormuş
Orası hakkında hiçbir fikrim yok ama durumun aynı olacağını düşünüyorumpeki pvp serverlar
Hayır ben win 11 kullanıyorum açılıyorMetin2 win 11 de çalışmadığını duymuştum biraz araştırdım halen çalışmıyormuş
Açılıyor hepsi açılıyorpeki pvp serverlar
Winver sürümünüzün fotoğrafını atarmısınız konu sahibi kendisininkiyle karşılaştırsın belki güncellemeleri eksiktirHayır ben win 11 kullanıyorum açılıyor
Açılıyor hepsi açılıyor
---->Winver sürümünüzün fotoğrafını atarmısınız konu sahibi kendisininkiyle karşılaştırsın belki güncellemeleri eksiktir
Aynı sürüm ama şuan bi güncelleme var bunu yaptıktan sonra deneyeceğim teşekkür ederim.---->Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap<----
Güncellemeleri aksatma aga win 11 yeni ya açıklar falan oluyor güncellemeler önemli iyi akşamlarAynı sürüm ama şuan bi güncelleme var bunu yaptıktan sonra deneyeceğim teşekkür ederim.
Win11 kullanıyordum ve sıkıntısız oynuyordum. Fakat hem steam hem de gameforge'den girmeye çalıştığımda giremedim oyuna dediğin sıkıntıyı yaşadım. O sıralar birkaç sebep daha vardı bu yüzden pcyi formatladım ve sadece gameforgeden indirdim oyunu sorunum çözüldü.Metin2 win 11 de çalışmadığını duymuştum biraz araştırdım halen çalışmıyormuş
ya format ya da win10a geri döneceğim reis teşekkür ederim önerin için.Win11 kullanıyordum ve sıkıntısız oynuyordum. Fakat hem steam hem de gameforge'den girmeye çalıştığımda giremedim oyuna dediğin sıkıntıyı yaşadım. O sıralar birkaç sebep daha vardı bu yüzden pcyi formatladım ve sadece gameforgeden indirdim oyunu sorunum çözüldü.
Rica ederim. Steam ve Gameforge istemcilerinden metin2yi aynı anda kurmaya çalışınca girmiyor kısacaya format ya da win10a geri döneceğim reis teşekkür ederim önerin için.
Windows 11 de çalışmıyorWindows 11 kullanıyorum sitede hileyi görünce oyunu indirmek istedim ve şuanda oyunu hem steam hem gameforgeden indirip denedim lakin cheatblocker doluyor ama oyun açılmıyor hizmetlere baktığımdada bu görüntü karşıma çıkıyor yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar.
Format at bende atımRica ederim. Steam ve Gameforge istemcilerinden metin2yi aynı anda kurmaya çalışınca girmiyor kısaca
uyumluluk kontrol et çalıştırdıgın oyunun yada programı uyumlulugunu win10 yada win7 yap oyle deneBeyler net bir bilgi verecek var mı ona göre ben update atıcam kimisi diyor çalışır kimisi çalışmıyor neye inanalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?