Metin2 cor draconıs ile neler yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
10 etp yi verip cor draconıs ı aldım fakat bunla ne yapacagım işlenmemiş işlemem mi gerekiyor iş yapması için ne yapmam gerekiyor cor 'a

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ilk görevi yapmışsın tekrar cor görevini al 30 level üstü her hesaptan günde 3 tane cor alabiliyorsun biriktirip simya basabilirsin bi hesapta 5 karakter aç hesini 30 a kas günlük görevlerini yap

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
ilk görevi yapmışsın tekrar cor görevini al 30 level üstü her hesaptan günde 3 tane cor alabiliyorsun biriktirip simya basabilirsin bi hesapta 5 karakter aç hesini 30 a kas günlük görevlerini yap
anladım simya basınca ne kazanıyorum tam olarak
Post automatically merged:

sag tıklayınca cor dracoins kayboldu bunu pazarda satsam ne kadar yang verir cor dracoins i

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam simya sistemi 1 2 cümle ile anlatılabilecek bir sistemi değil youtube dan simya üzerine video izlemenizi öneririm

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
hocam simya sistemi 1 2 cümle ile anlatılabilecek bir sistemi değil youtube dan simya üzerine video izlemenizi öneririm
Video baktım ama tam bulamadım senin bildigin şekilde ögreticek bir video atar mısın
Post automatically merged:

Cevaplarınız için teşekkürler konuyu ögrendim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...