28 Tem 2024 #1 TptlEyup T Üye Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Ödüller 5 Yaş 26 6 HİZMET YILI Meti̇n2 pvp de hi̇le kodluyorum poi̇ntere döküyorum ama oyunun cli̇enti̇ni̇ poi̇nter okumuyor nasil yaparim yardim edecek var mi? Moderatörün son düzenlenenleri: 28 Tem 2024
Meti̇n2 pvp de hi̇le kodluyorum poi̇ntere döküyorum ama oyunun cli̇enti̇ni̇ poi̇nter okumuyor nasil yaparim yardim edecek var mi?
28 Tem 2024 #2 SA BE BAYVAN S Onaylı Üye Katılım 19 Kas 2021 Mesajlar 52 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 26 4 HİZMET YILI dostum yardım edemem ama tavsiye verebilirim internette pek çok hile var zaten ücretsiz olarak bence bunları indirip kodlarını ayrıştırıp kendin kullanabilirsin
dostum yardım edemem ama tavsiye verebilirim internette pek çok hile var zaten ücretsiz olarak bence bunları indirip kodlarını ayrıştırıp kendin kullanabilirsin
28 Tem 2024 #3 uprize27 U Üye Katılım 1 Haz 2024 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Yaş 23 2 HİZMET YILI özellikle şey lazım yeni pvplerde robot kısmı gelio önüne yarım saatte bir onun yazılımı lazım engelleyecek bir şey lazım
özellikle şey lazım yeni pvplerde robot kısmı gelio önüne yarım saatte bir onun yazılımı lazım engelleyecek bir şey lazım