Metin2 Eski Tip Kalabalık Emek SW

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ötükenmt2'yi denedim ama çok az oyuncu var çok fazla pazar var ticaret dönmüyor hiçbir şey yapamıyorsun.

Ticaretin iyi olduğu, çok fazla p2w olmayan zor ve 1-99 eski tip kalabalık bir emek serveri arıyorum. Var mı bildiğiniz?

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardeşim metin2 tamamen yönetim zaafiyetinden bitmiş bir oyundur. yöneticilerin hepsi bilinçsiz olduğu için tr bitti.
pvp lerde 2. 3. günden nesne marketi açayım kazanacağımı kazanayım sonra kapatayım 1 ay ara vereyim birdaha açayım parama para katayım oyuncudan banane formatında anlayacağın mazide kalmaya mahkum bir oyun, en azından anılarımda güzel hatıralarla dolu kalsın diyorsan hiç bulaşma boşver...
,

Üye
5 HİZMET YILI
Bunu gorunce aklima sey geldi. "Star2 online emek server",saka bir yana elinize saglik hocam calismalariniz devamini dilerim :).

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
eskisi gibi yok ama sana kafalar metin 2 yi onerebılırım

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bittiyse yazmayın arkadaş ben size önerisi olan varsa yazsın diyorum boş boş yorum geliyor bilen yazsın. Herkes onlar bitti diyor bizde biliyoruz bittiğini varsa bilen yazsın dedim ya ben her bildirimde boş mesajları okumak zorunda mıyım.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
zamanında markmt2 darkmt2 vardı efsane serverlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Eskisi gibi sw yok kardeşim be..

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
eskisi gibi server bulmak zor dostum bulursanız banada söyleyin

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Dostum eski köklü serverleri tercih et

Üye
5 HİZMET YILI
tr serverlerinden yeni açılanlara başlayabilirsin oyun artık çok değişti ve gelişmek kolay teşfik fazla ve harcayacağin epi won a çevirmek çok basit
Post automatically merged:

tr serverlerinde yeni açılan sunucuların event takvimleri çok zengin pvp oynamakdansa daha köklü olarak tr yi tercih et zararlı çıkmazsın emeğin boşa gitmez
Post automatically merged:

pvp serverlere emek vermekdense tr de biraz vakit geçirin gerekirse 6ay ara verin 12 yıldır oynuyorum ara verip vermemek önemli değil

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yeni sv açılıyor emek verip kasıyorsun 1 hafta sonra hiçbirşey demeden kapatıyorlar oynancak oyun değil ya bu devirde

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum eskimt2 oynayabilirsin 2008 2010 yılları arası tarzı var birebir tr tipi zor emek server

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
benim oynadığım bi server var gayet kaliteli eski tip. discord adresini yazarsan konuşabiliriz beraber oynarız

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
önceden iyiydi artık bozdu biraz zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...