Alıcıyı nasıl bulacağımızıKonu gayet açık aslında. Alıcıyı bulmuşlar buradan toplayıp onlara satıyorlar. Asıl sorun alıcı bulabilmek zaten.
Yabancı forumlara falan bakabilirsin veya oyundaki yabancı loncaların başkanlarıyla falan görüşüp ayarlamaya çalışabilirsinAlıcıyı nasıl bulacağımızıbulmam gerek açıkçası aracı siteler oluyor da güzel gelir kaynağı olurdu bulmamız gerek ama teşekkürler
Bir tane forum var da bu serverde yang satışı vs. söylemek hemen ban sebebi ve o forumda da güvenirlik sağlamak gerekiyorYabancı forumlara falan bakabilirsin veya oyundaki yabancı loncaların başkanlarıyla falan görüşüp ayarlamaya çalışabilirsin
Bu sana kalmış işte istersen kişiyi forumda bulup oyunda konuşabilirsin vs. o kişi ile aranda ben aynı şeyi knight için yapıyordumBir tane forum var da bu serverde yang satışı vs. söylemek hemen ban sebebi ve o forumda da güvenirlik sağlamak gerekiyor
Niye bıraktın sen satmayı önerin için teşekkür ederim değerlendireceğimBu sana kalmış işte istersen kişiyi forumda bulup oyunda konuşabilirsin vs. o kişi ile aranda ben aynı şeyi knight için yapıyordum
Ben bırakmadım, yabancılar Knight oynamayı bıraktı qeomgoğadfmhprwnNiye bıraktın sen satmayı önerin için teşekkür ederim değerlendireceğim
:QWEQW Gel metin2 ye bu servere var yabancıBen bırakmadım, yabancılar Knight oynamayı bıraktı qeomgoğadfmhprwn
Metin2 çok fazla bilmiyorum ya 5 yıl önce falan ws serverlarda zevkine oynamıştım sadece:QWEQW Gel metin2 ye bu servere var yabancı
Gel beraber oynarız bildiğim kadarıyla yardımcı olurumMetin2 çok fazla bilmiyorum ya 5 yıl önce falan ws serverlarda zevkine oynamıştım sadece
Direkt önerebileceğin nokta atışı varsa iyi olur sen yapıyor musunYabancı forumlarda ya da bazı dc sunucularında resellerlar var onlara satışını yapabilirsin
Bu aralar biraz yoğunum ama başlayacak olursam ilk seni bulucamGel beraber oynarız bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
Haklısın öyle de çekiliyor bi şekilde para araştırmak lazım sen hangi server de oynuyorsun sormadın mı hiç onlara nasıl satıyorsun buluyorsun diyepaypal hesabın olması gerekiyor global satış sitesı var ordan satıyolar araştırmıştım ben paypalım yok diye salmıştım çok karlı iş ben metın2 de oyuncuyum kasıp onlara satıyorum onlarda yurtdısına satıyor
discord ile yapabilirsin
OlurBu aralar biraz yoğunum ama başlayacak olursam ilk seni bulucam
sordum paypalın olması lazım dediler işte zaten herkes yapabılse bunu pıyasası ölürdü paypal oldugu ıcın bızde kar ediyoruz dedi dogru mudur bılemem tabi ama ben memnunum ya global svlere gırıyorum arada kasıp satıyorum bu ara boştayım sınav haftam gelıyor sonra gerı donerım belkı global svlereHaklısın öyle de çekiliyor bi şekilde para araştırmak lazım sen hangi server de oynuyorsun sormadın mı hiç onlara nasıl satıyorsun buluyorsun diye
Tamam da discordu bilsem yazmam zaten
Olurtamamdır bende yoğunum valla yaşıyorum öyle bomboş işte her yerden yolumuza bakmamızın peşindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?