Metin2 Global Pvp Serverler Yang Satışı ve Kur Farkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sordum paypalın olması lazım dediler işte zaten herkes yapabılse bunu pıyasası ölürdü paypal oldugu ıcın bızde kar ediyoruz dedi dogru mudur bılemem tabi ama ben memnunum ya global svlere gırıyorum arada kasıp satıyorum bu ara boştayım sınav haftam gelıyor sonra gerı donerım belkı global svlere
Dön onun başka yolu var ya paypaldan zannetmiyorum sadece paypal olacağını
Normal pvp tr satış siteleri var ama globalde olduğunu ve dolar euro ile satıldığını ilk defa duyuyorum eğer varsa öyle bir şey gerçekten mantıklı olabilir
Gerçekten var bak netten belki bulursun bi şeyler

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yurt dışındaki forumlarda arayabilirsin aslında alıcılar için

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hangi site hocam o bende başlarım hemen xd

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
satabiliyor olma sebepleri güven kazanmış olmaları benim de tanıdığım yang sellerlar var üç kuruş fazla veririm en azından ne olduğu belli deyip alıyorlar yani mesele güvenilir satıcı olmakta

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Alıcıyı nasıl bulacağımızı :D bulmam gerek açıkçası aracı siteler oluyor da güzel gelir kaynağı olurdu bulmamız gerek :D ama teşekkürler
genelde bu işler yabancı forumlarda döner türk sitelerindede genelde alırlar yabancı forumlarda satarlar tekrardan ama yeni satış yapmaya başlayacaksan önerim türk sitelerinde ilan bırakman olur

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Gel beraber oynarız bildiğim kadarıyla yardımcı olurum

Direkt önerebileceğin nokta atışı varsa iyi olur sen yapıyor musun
Hocam nokta atış şu dc var diye seni yönlendiremem google da global metin2 reseller diye aratırsan forumlar vs çıkar karşına ordan bulabilirsin yolunu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka yapanlar referans kasmışlar adamlar site felan bile uğraşmıyor direk satıyor almak isteyen adamı buluyor isim yapanlar var sana bana ekmek yedirmezler :D

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yurt dışındaki forumlarda arayabilirsin aslında alıcılar için
Forum buldum alıcı bulamadım :D
Hangi site hocam o bende başlarım hemen xd
bulursan banada yazarsan sevinirim
Arıyoruz bakalım
satabiliyor olma sebepleri güven kazanmış olmaları benim de tanıdığım yang sellerlar var üç kuruş fazla veririm en azından ne olduğu belli deyip alıyorlar yani mesele güvenilir satıcı olmakta
Bu konuda haklısın ama başkasından da almak isteyen insanlar olabilir
bulursan banada haber et kanka
Keşke o kadar kolay olsa :D
genelde bu işler yabancı forumlarda döner türk sitelerindede genelde alırlar yabancı forumlarda satarlar tekrardan ama yeni satış yapmaya başlayacaksan önerim türk sitelerinde ilan bırakman olur
Evet bu şekilde işliyor o kadarını biliyorum ama ileriye gitmiypr
Hocam nokta atış şu dc var diye seni yönlendiremem google da global metin2 reseller diye aratırsan forumlar vs çıkar karşına ordan bulabilirsin yolunu
Forum var buldum ama güvenirlik işlem yapman gerekiyor o sorun biraz süreci öğrenmek gerek
Kanka yapanlar referans kasmışlar adamlar site felan bile uğraşmıyor direk satıyor almak isteyen adamı buluyor isim yapanlar var sana bana ekmek yedirmezler :D
İsim yapanlar var elbette ama herkes tanımıyor onları başkasından almakta isteyen olabilir

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Forum buldum alıcı bulamadım :D

Arıyoruz bakalım

Bu konuda haklısın ama başkasından da almak isteyen insanlar olabilir

Keşke o kadar kolay olsa :D

Evet bu şekilde işliyor o kadarını biliyorum ama ileriye gitmiypr

Forum var buldum ama güvenirlik işlem yapman gerekiyor o sorun biraz süreci öğrenmek gerek

İsim yapanlar var elbette ama herkes tanımıyor onları başkasından almakta isteyen olabilir
Savalier#5574 Discorddan ulaş bana sana düzgünce anlatayım burdan isim vs. veremiyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Direkt elitepvp gibi siteler var oralardan bulabilirsin yada discordda bazı satıcılar var ve alıcılarda mevcut

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Başlık ilgimi çektiği için yazıyorum sroda aynı mantığı uyguılayan çok vardı metın2 bayadır oynamıyorum ama sistem aynıdır diye düşünüyorum. Yabancı forumda yada oyun içindeki loncalardan 1 2 adama güven vermen lazım bu arada güvendikleri adamlar yerine seni tercih etmeleri için onlardan da ucuz satman lazım 5-10 satış yaptınmı gerisi çorap söküğü gibi gelir adamlar direk sana yönelir.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Başlık ilgimi çektiği için yazıyorum sroda aynı mantığı uyguılayan çok vardı metın2 bayadır oynamıyorum ama sistem aynıdır diye düşünüyorum. Yabancı forumda yada oyun içindeki loncalardan 1 2 adama güven vermen lazım bu arada güvendikleri adamlar yerine seni tercih etmeleri için onlardan da ucuz satman lazım 5-10 satış yaptınmı gerisi çorap söküğü gibi gelir adamlar direk sana yönelir.
Haklısın da o tanınırlık oranı yakalamak biraz zor çünkü her sw de farklı bi risk olayı var maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...