- Konuyu başlatan
-
Dön onun başka yolu var ya paypaldan zannetmiyorum sadece paypal olacağınısordum paypalın olması lazım dediler işte zaten herkes yapabılse bunu pıyasası ölürdü paypal oldugu ıcın bızde kar ediyoruz dedi dogru mudur bılemem tabi ama ben memnunum ya global svlere gırıyorum arada kasıp satıyorum bu ara boştayım sınav haftam gelıyor sonra gerı donerım belkı global svlere
Gerçekten var bak netten belki bulursun bi şeylerNormal pvp tr satış siteleri var ama globalde olduğunu ve dolar euro ile satıldığını ilk defa duyuyorum eğer varsa öyle bir şey gerçekten mantıklı olabilir
genelde bu işler yabancı forumlarda döner türk sitelerindede genelde alırlar yabancı forumlarda satarlar tekrardan ama yeni satış yapmaya başlayacaksan önerim türk sitelerinde ilan bırakman olurAlıcıyı nasıl bulacağımızıbulmam gerek açıkçası aracı siteler oluyor da güzel gelir kaynağı olurdu bulmamız gerek ama teşekkürler
Hocam nokta atış şu dc var diye seni yönlendiremem google da global metin2 reseller diye aratırsan forumlar vs çıkar karşına ordan bulabilirsin yolunuGel beraber oynarız bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
Direkt önerebileceğin nokta atışı varsa iyi olur sen yapıyor musun
Forum buldum alıcı bulamadımyurt dışındaki forumlarda arayabilirsin aslında alıcılar için
Arıyoruz bakalımHangi site hocam o bende başlarım hemen xd
bulursan banada yazarsan sevinirim
Bu konuda haklısın ama başkasından da almak isteyen insanlar olabilirsatabiliyor olma sebepleri güven kazanmış olmaları benim de tanıdığım yang sellerlar var üç kuruş fazla veririm en azından ne olduğu belli deyip alıyorlar yani mesele güvenilir satıcı olmakta
Keşke o kadar kolay olsabulursan banada haber et kanka
Evet bu şekilde işliyor o kadarını biliyorum ama ileriye gitmiyprgenelde bu işler yabancı forumlarda döner türk sitelerindede genelde alırlar yabancı forumlarda satarlar tekrardan ama yeni satış yapmaya başlayacaksan önerim türk sitelerinde ilan bırakman olur
Forum var buldum ama güvenirlik işlem yapman gerekiyor o sorun biraz süreci öğrenmek gerekHocam nokta atış şu dc var diye seni yönlendiremem google da global metin2 reseller diye aratırsan forumlar vs çıkar karşına ordan bulabilirsin yolunu
İsim yapanlar var elbette ama herkes tanımıyor onları başkasından almakta isteyen olabilirKanka yapanlar referans kasmışlar adamlar site felan bile uğraşmıyor direk satıyor almak isteyen adamı buluyor isim yapanlar var sana bana ekmek yedirmezler
Savalier#5574 Discorddan ulaş bana sana düzgünce anlatayım burdan isim vs. veremiyorumForum buldum alıcı bulamadım
Arıyoruz bakalım
Bu konuda haklısın ama başkasından da almak isteyen insanlar olabilir
Keşke o kadar kolay olsa
Evet bu şekilde işliyor o kadarını biliyorum ama ileriye gitmiypr
Forum var buldum ama güvenirlik işlem yapman gerekiyor o sorun biraz süreci öğrenmek gerek
İsim yapanlar var elbette ama herkes tanımıyor onları başkasından almakta isteyen olabilir
Yardımın için teşekkür ediyorumSavalier#5574 Discorddan ulaş bana sana düzgünce anlatayım burdan isim vs. veremiyorum
Öğrenmeye ayıracak vakit yok maalesefmt2 yi bırak geç knight oyna
Çok fazla varyıl olmus 2023 metın2 oynayan mı var
Haklısın da o tanınırlık oranı yakalamak biraz zor çünkü her sw de farklı bi risk olayı var maalesefBaşlık ilgimi çektiği için yazıyorum sroda aynı mantığı uyguılayan çok vardı metın2 bayadır oynamıyorum ama sistem aynıdır diye düşünüyorum. Yabancı forumda yada oyun içindeki loncalardan 1 2 adama güven vermen lazım bu arada güvendikleri adamlar yerine seni tercih etmeleri için onlardan da ucuz satman lazım 5-10 satış yaptınmı gerisi çorap söküğü gibi gelir adamlar direk sana yönelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?