Süper Üye
Metin bul kes, hava kılıcı beceri kitabı düşürmeye çalış. 10-17 M arası gideri var. Şeytan kulesi bu yönden tavsiyemdir.bu hile ile nasıl para kasılabilir arkadaşlar ? taktiğiniz varmı
Metin bul kes, hava kılıcı beceri kitabı düşürmeye çalış. 10-17 M arası gideri var. Şeytan kulesi bu yönden tavsiyemdir.bu hile ile nasıl para kasılabilir arkadaşlar ? taktiğiniz varmı
Nice to hear! Waiting for new features/exploitsFinally, my exam finished a few hours ago. Now I will take one or two day off, after that updates will come evey day like old ones. First thing I will do is gonna remove automatically cloud delay calculation, Ill bring old way. It seems new way kinda buggy bc of server problems. After that Ill bring Auto Item Thrower, fish bot, auto item seller etc.
mhRar şifresini atın lan körüm bulamıyorum hellpp hellppp
yeni svde örümcek zindanı kapalıAcaba ban atıyor mu diye denemek için hileyi son ayarlarına kadar abarta abarta açtım 2 günde anca ban yedim. yanına birisi gelince hileyi durduru da açmadım denemek için 2 günde ban yiyebildim bence çok başarılı bir hile. sadece merak ettiğim atıyorum 42 level çölde yürüyerek örümcek zindanına gittiğimde ışınlayıcıalrdan geçmedi onu merak ettim.
Düşük seviyede nerelere gidebilirim mesela 35-40 seviyelerindeyeni svde örümcek zindanı kapalı
çöl-sohan başka yer yok diye biliyorumDüşük seviyede nerelere gidebilirim mesela 35-40 seviyelerinde
Ninja için o videodakiler savaşçı için farklı ayalar yapmak zorundasınVideodakinin aynısını yapıyorum ama slotlara vurmuyor yardım edermisiniz