Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Auto Skill ekleyebilirsin savaşçı/sura/şaman için işe yarar

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Finally, my exam finished a few hours ago. Now I will take one or two day off, after that updates will come evey day like old ones. First thing I will do is gonna remove automatically cloud delay calculation, Ill bring old way. It seems new way kinda buggy bc of server problems. After that Ill bring Auto Item Thrower, fish bot, auto item seller etc.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Rar şifresini atın lan körüm bulamıyorum hellpp hellppp

looking for better
Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Finally, my exam finished a few hours ago. Now I will take one or two day off, after that updates will come evey day like old ones. First thing I will do is gonna remove automatically cloud delay calculation, Ill bring old way. It seems new way kinda buggy bc of server problems. After that Ill bring Auto Item Thrower, fish bot, auto item seller etc.
Nice to hear! Waiting for new features/exploits

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Umarım sınavın iyi geçmiştir ustam. Balık etkinliğinden dolayı öncelikle balık botu ekleyebilir misin erkenden ? Etkinlik kaçmasın. Sitedeki diğer hilede balık botu mevcut fakat olta atmadan balık tutuyor ban riskinin yüksek olduğunu düşünüyorum o hiledei balık botunun.

looking for better
Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
What exactly HP Speed/MP Speed do in the "Auto Potion" tab?

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
pvp için çıkarsa çok sarar elinize sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Private Server Sigma da oliyor mu ?

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Acaba ban atıyor mu diye denemek için hileyi son ayarlarına kadar abarta abarta açtım 2 günde anca ban yedim. yanına birisi gelince hileyi durduru da açmadım denemek için 2 günde ban yiyebildim bence çok başarılı bir hile. sadece merak ettiğim atıyorum 42 level çölde yürüyerek örümcek zindanına gittiğimde ışınlayıcıalrdan geçmedi onu merak ettim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Acaba ban atıyor mu diye denemek için hileyi son ayarlarına kadar abarta abarta açtım 2 günde anca ban yedim. yanına birisi gelince hileyi durduru da açmadım denemek için 2 günde ban yiyebildim bence çok başarılı bir hile. sadece merak ettiğim atıyorum 42 level çölde yürüyerek örümcek zindanına gittiğimde ışınlayıcıalrdan geçmedi onu merak ettim.
yeni svde örümcek zindanı kapalı

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Eğer Poison Exploit'de zehirli bulut skill'i tam dönmeden 1 sn önce (yani 24.snde) vurmayı bırakırsa bir dahaki seferde atacak kadar yeterli SP'yi 1 saniyede doldurur ve ikinci zehirli bulut buga girmez.
Zehirli bulutu atmama sebebi slotların spyi 0'a indirmesi ve yeterli sp olmadığı için kaçırıp 25snlik cooldowna sokması, son 1 saniye vurmazsanız sp en az bir zehirli bulut atacak kadar sp dolar dolayısıyla bir sonraki zehirli bulutunuz buga girmez :)

Bu direkt hileye eklenirse mükemmel olur sadece 1 saniyeliğine hasar vermeyiz en azından 25 sn cooldowna girmez ben manuel olarak da yapıyorum bunu ama sürgün gibi yerlerde biraz uğraştırıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Videodakinin aynısını yapıyorum ama slotlara vurmuyor yardım edermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...