Çözüldü Metin2 hesap oluştururken bir hata oluştu hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba,

Oyunu uzun zamandır oynamıyorum. Tekrar başlamak istedim, yeni hesap oluşturup oyuna girmek istediğim zaman şöyle bir hatayla karşılaştım ve oyuna giremedim. Sebebi nedir? Bilen var mı?

İyi forumlar.

Ekran görüntüsü 2023-07-24 204621.png

Ekran görüntüsü 2023-07-24 204655.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Bu aslında bir hata değil, GameForge'nin bot kullanıcılarına karşı oluşturduğu bir güvenlik duvarı.
Yeni açılan bir e-posta adresine 2 gün ara ile 3 âdet hesap oluşturabilirsiniz, 3 adet hesap oluşturduktan sonra yeni hesap oluşturmaya kalkarsanız " Bir hata oluştu" sorunu ile karşılaşırsınız.
2 gün beklemeden her gün hesap oluşturmaya çalışırsanız sistem sizi bot olarak algılamaya devam eder ve sürekli olarak 2-3-4-5 gün şeklinde hesap oluşturma banı atar.
Bundan dolayı lütfen 3 hesap oluşturduktan sonra 2 günlük zamanın geçmesini bekleyin ve o şekilde hesap oluşturun.
Bir çözüm önerisi olarak;
Bilgisayarın internet ağını başka bir internet veya Wi-Fi ye bağlamak olacak. (Telefonunuz internetini kullanarak da deneyebilirsiniz).
Başka...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
"Tek bir hata oluştu" gibi genel bir hata mesajı, ne yazık ki çok fazla ayrıntı içermiyor ve hatanın nedenini belirlemek zor olabilir. Bu tür hata mesajı, genellikle oyun sunucusunda, bağlantıda veya havada bir problemi işaretleyebilir. Muhtemel nedenler atmosferi olabilir: 1. **Sunucu Problemleri**:

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Gameforge Client Bilgisayarında Bir Süre Açık Kalsın hesap oluşturmana izin veriyor gfnin aldığı güvenlik önlemi gibi birşey

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu aslında bir hata değil, GameForge'nin bot kullanıcılarına karşı oluşturduğu bir güvenlik duvarı.
Yeni açılan bir e-posta adresine 2 gün ara ile 3 âdet hesap oluşturabilirsiniz, 3 adet hesap oluşturduktan sonra yeni hesap oluşturmaya kalkarsanız " Bir hata oluştu" sorunu ile karşılaşırsınız.
2 gün beklemeden her gün hesap oluşturmaya çalışırsanız sistem sizi bot olarak algılamaya devam eder ve sürekli olarak 2-3-4-5 gün şeklinde hesap oluşturma banı atar.
Bundan dolayı lütfen 3 hesap oluşturduktan sonra 2 günlük zamanın geçmesini bekleyin ve o şekilde hesap oluşturun.
Bir çözüm önerisi olarak;
Bilgisayarın internet ağını başka bir internet veya Wi-Fi ye bağlamak olacak. (Telefonunuz internetini kullanarak da deneyebilirsiniz).
Başka bir çözüm yolu ise güvenilir bir VPN kullanmak.
(Bir çok yerde bu şekilde gördüm. GameForge tarafından onaylı bir bilgi değildir fakat işe yarayan bir çözümdür.)

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Oyunu rezil ettiler gerçekten, oyun şuan da senin için mevcut değil hatasını alıyorum 5 gün girmiyorum düzeliyor muhtemelen buda öyle sürekli hesap oluşturmayı deniyorsan o yüzdendir 2-3 gün gameforge girme geçmişte hile vs. kullanmadıysan destek birimine bilet atmanı öneririm

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
IP Adresin daha önce gf sistemine flaglenmiş bi kaç gün sonra düzelir ayrı olarak atıcağım urlden kayıt oluşturabilirsin -- URL :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buda olmazsa telefon internetin gibi birşeyle kayıt olabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...