hiç olmassa nasıl hile kodlamayı öğreneceğimi öğretsinler be kankaforum da yardımcı olacak arkadaşlar vardır böyle bir şeye heveslenmek de güzel bişe
sadece metin2 de değil tüm oyunlarda kankametin2 den uzak durmanı öneriyorum pvpler svside çalıştığı için hiç birinde hileni çalıştıramazsın
veya mobildeki oyun hesaplarıhiç olmassa nasıl hile kodlamayı öğreneceğimi öğretsinler be kanka
Post automatically merged:
sadece metin2 de değil tüm oyunlarda kanka
eğer biri yardım ederse ona çok güzel hediyelerim var
oyunlu steam hesapları , özel hacking yazılımları , udemy kursları
tamam işte bende parayla ilgili herşey var benim tüm oyun hesaplarım da para yüklü üstün hesaplar yane bana öğretir verdiğim hesaplarıda satar broöğretende belli bi ücret karşılığında öğretir diye
ben zoru severim .)o dediğin biraz zor iş ortak
peki öğretebilirmisin sen reiso dediğin biraz zor iş ortak
hesabı senın satıp parayı adama vermen daha cazip gelecektirtamam işte bende parayla ilgili herşey var benim tüm oyun hesaplarım da para yüklü üstün hesaplar yane bana öğretir verdiğim hesaplarıda satar bro
çok mantıksızsınhesabı senın satıp parayı adama vermen daha cazip gelecektir
tamamdır reis senin tavsiyene uyucamDostum forumlar'da ve youtubeda çokca yardımcı şeyler var gerçekten c# biliyorsan fazla zorlanmazsın ve tavsiyem virtualbox'da kendi metin2 sunucunu aç ve denemelere başla inan bana 1-2 yılda fazlasıyla para kazanacak hale gelirsin ancak c++ öğrenmelisin c#'dan sonra.
nedençok mantıksızsın
yapacağın projeyi felan oyuna bağlamayı felan öğrenmelisin ben visual basic ile kodlamaya başlamıştımkanka çabala cevabını bulursunilk kaydolduğumda bypass dır hackdır cok soru sordum acemice şimdi hem güvenlik duvarlarını geçebiliyorum hem hile kodlayabiliyorum
kanka o zaman sana en önemli soruyu sorucam nasıl cheat engine ile oyundan offset ve pointer adresleri nasıl visual studio ya geçirirmkanka çabala cevabını bulursunilk kaydolduğumda bypass dır hackdır cok soru sordum acemice şimdi hem güvenlik duvarlarını geçebiliyorum hem hile kodlayabiliyorum
yapacağın projeyi felan oyuna bağlamayı felan öğrenmelisin ben visual basic ile kodlamaya başlamıştım
üzgünüm brokanka o zaman sana en önemli soruyu sorucam nasıl cheat engine ile oyundan offset ve pointer adresleri nasıl visual studio ya geçirirm
kanka sana bi taktik vereyimmi ?kanka o zaman sana en önemli soruyu sorucam nasıl cheat engine ile oyundan offset ve pointer adresleri nasıl visual studio ya geçirirm
metin2 bot visual yaz bunu googlede arat videolara gir aradığın sorunun cevabı ordakanka o zaman sana en önemli soruyu sorucam nasıl cheat engine ile oyundan offset ve pointer adresleri nasıl visual studio ya geçirirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?