metin2 hile yapmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka metin2de pro olarak söylüyorum siteden hileyi indir ondan sonra yan hesabı hileyle kas çünkü hile açtığın çar ban yiyo en sonunda hele katta hile açmaktan uzak dur ticket atıyolar

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam metin2 pvp serverinde calisan bir hile oneririmisniz parali veya parasiz fark etmez

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Sitede var yazanlar neye göre yazıyor acaba

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk youtubede falan baya paylaşan var onlara bi bak istersen

Üye
3 HİZMET YILI
hacı en son ben serverlere girememiştim kapatıldı diye biliyorum aktif sw kaldımı ki hile yapacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
zamanında metin 2 cixcocuq98 diye bir hile vardı hala çalışıyor mu bilmiyom :D

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hileler genellikle C++, C# ve Autoit ile kodlanıyor. Bunların yanı sıra Python ile de Metin2'de hile açmak mümkün. Konuya biraz uzak ve trajikomik kaçacak ama "Merhaba, dünya!" yazmakla başlayabilirsin bunu dememin sebebi kodlama bilgin yoksa kaynak bile bulsan birşey yapamazsın. Bu arada en etkili hileler memory'e müdahale eden hilelerdir. Eğer memory'e müdahale edecek bir bot kodlayacaksan clienti ilk önce bypass edip. Gerekli adresleri Cheat Engine, OllyDbg gibi programlarla bulacaksın ve bulduğun kodlarla C++, Autoit hangisini öğrenmek istiyorsan fark etmez bu dillerle gerekli botu kodlayacaksın. Kodlama kısımını araştır çok yardımcı olmayacağım :D :D Önerdiğim studio, Visual Studio 2010 Ultimate fakat bulacağın adresler client güncellendimi değişir yada işlevliğini yitirir buna ek olarak çoğunlukla başka serverlarda çalışmaz. Hadi kolay gelsin :)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Herkes sitede var demiş. Sitede çalışan bir multifarm hile var mı şu an?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...