- Yasaklandı
Siz ne yöntemi uyguluyorsunuz ben bunu sordum aslındaBu kadar az bilgiyle birşey yapamazsın 1 won sitelere 3 tlye satarsın oyunculara 4 tlye satarsın
oyunu bilmiyorsan hileyle pek birşey yapcağını sanmıyorum
kanka yeni başladıysan zaten yapamazsın oyunu biraz öğren öncelikle
Oyunu ögrenmem yıllar alır baya karışık onun yerine ögrenmiş biri bir konu açıp ne yapıp para kazandıgını anlatsa detaylıca yenı başlayanlarda bu şekil yapsa herkes para kazanır.Herkes para kazanacağım diye oynuyor oyunu zaten yukarıda da belirtmişler zaten oyunu öğren diye. Ancak oyunu öğrensen bile sağlam bir bilgisayar, sabır bir miktar da sağlam mental gerekli.
İşte olay şu dostum herkes aynı yöntemleri denediği için belli bir miktar anca kazanırsın.Oyunu ögrenmem yıllar alır baya karışık onun yerine ögrenmiş biri bir konu açıp ne yapıp para kazandıgını anlatsa detaylıca yenı başlayanlarda bu şekil yapsa herkes para kazanır.
İşte olay şu dostum herkes aynı yöntemleri denediği için belli bir miktar anca kazanırsın.
Hile aç 10 hesap okey koleksiyon kartı kas gümüş okey yap sat vs.aynı yöntemler nedir?
10 hesap okey koleksiyon kartı nerden kasılıyor nerde düşüyor gümüş okey yapmak için nereye gidiliyor?Hile aç 10 hesap okey koleksiyon kartı kas gümüş okey yap sat vs.