Ücretsiz paylaşılan bir şey için ücret ödemek istemiyorum kral teşekkür ederim, amidewin gibi basic bir tool ile çözülecek bir şey gibi zaten, ben sadece forumdaki spoofer'ı farklı windows sürümünde kullanabilir miyim bunu öğrenmek istiyorum.discorddan sunucunun ismiyle birlikte ulaşırsan ücretiyle yardımcı olabilirim id: autobunnyhops
eğer sitedeki spoofer çalışıyor ise o sürümde spooflayıp sonra tekrar kendi windows sürümünüze yükseltebilirsinizÜcretsiz paylaşılan bir şey için ücret ödemek istemiyorum kral teşekkür ederim, amidewin gibi basic bir tool ile çözülecek bir şey gibi zaten, ben sadece forumdaki spoofer'ı farklı windows sürümünde kullanabilir miyim bunu öğrenmek istiyorum.
Çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim? Yani çalışıyorsadan kastın program genel olarak çalışıyorsa mı yoksa benim ihtiyacım için çalışıyorsa mı demek istedin?eğer sitedeki spoofer çalışıyor ise o sürümde spooflayıp sonra tekrar kendi windows sürümünüze yükseltebilirsiniz
Demek istediği spooferın çalıştığı windows sürümünde spooferı kullanıp sonra kendi sürümüne yükseltebilirsin diyor illa kendi sürümümü kullanacağım diyorsanızÇalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim? Yani çalışıyorsadan kastın program genel olarak çalışıyorsa mı yoksa benim ihtiyacım için çalışıyorsa mı demek istedin?
Githubda böyle bir repo bulamadım hocam, link iletebilir misiniz size zahmet.Sen global pvp serverinden anakart ban yediğine emin misin ipni değiştirmeyi denedin mi
Demek istediği spooferın çalıştığı windows sürümünde spooferı kullanıp sonra kendi sürümüne yükseltebilirsin diyor illa kendi sürümümü kullanacağım diyorsanız
Bu arada alternatif yöntem isterseniz githubda çalıştığından emin değilim ama MEMTOR diye bi spoofer var deneyebilirsiniz
Temp spooferları nerden bulabilirim bir kaç örnek gönderebilir misiniz hocam, biraz araştırdım konuyla alakalı fazla bilgim olmadığı için bulamadım fazla bir şey.metin2 icin sistem nasıl bilmiyorum fakat şöyle bir yol deneyebilirsin;
modemin dinamik ise kapat aç yap ip değişsin
metin2 log bırakıyor ise (server) logları temizlemeyi deneyebilirsin veya direkt format
githubdan basit bir temp spoofer derleyip her bilgisayarı açtığında driveri loadlaman
bu adımlar yeterli olacaktır fakat emin değilim
forumda aratırsanız bulabilirsiniz githubdaki temp spooferleri derlemeniz gerekiyor çünkü. basitçe bir driver dosyası olacak .sys uzantılı kdmapper gibi bir mappere (önerim kdmapper sonuçta oyun metin2) sürükleyip üstüne bırakacaksınz yada cmddenGithubda böyle bir repo bulamadım hocam, link iletebilir misiniz size zahmet.
Ve evet diğer sorunuza yanıt olarak official metin2 sunucusu değil, PvP sunucusu ama türk değil global bir sunucu. IP banı falan değil biliyorum hocam bilgisayarımı formatladım falan hala banım var.
Temp spooferları nerden bulabilirim bir kaç örnek gönderebilir misiniz hocam, biraz araştırdım konuyla alakalı fazla bilgim olmadığı için bulamadım fazla bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?