Metin2 için spoofer ihtiyacım var, nasıl kullanabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nothing
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Başlıkta belirttiğim gibi bir sorunum var. Global bir PvP serverinden ban yedim format v.s attım ama yok açtığım hesaplar çatır çatır ban yiyor bu durum çok sıkıcı olmaya başladı, eski bir konuya denk geldim forumdaki spoofer önerilmiş ancak 20H2 için, ben 22H2 kullanıyorum şu anda, nasıl bir yol izlemeliyim? Veya da kullanabileceğim alternatif bir şey var mıdır? Teşekkür ederim.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
discorddan sunucunun ismiyle birlikte ulaşırsan ücretiyle yardımcı olabilirim id: autobunnyhops

nothing
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
discorddan sunucunun ismiyle birlikte ulaşırsan ücretiyle yardımcı olabilirim id: autobunnyhops
Ücretsiz paylaşılan bir şey için ücret ödemek istemiyorum kral teşekkür ederim, amidewin gibi basic bir tool ile çözülecek bir şey gibi zaten, ben sadece forumdaki spoofer'ı farklı windows sürümünde kullanabilir miyim bunu öğrenmek istiyorum.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ücretsiz paylaşılan bir şey için ücret ödemek istemiyorum kral teşekkür ederim, amidewin gibi basic bir tool ile çözülecek bir şey gibi zaten, ben sadece forumdaki spoofer'ı farklı windows sürümünde kullanabilir miyim bunu öğrenmek istiyorum.
eğer sitedeki spoofer çalışıyor ise o sürümde spooflayıp sonra tekrar kendi windows sürümünüze yükseltebilirsiniz

nothing
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
eğer sitedeki spoofer çalışıyor ise o sürümde spooflayıp sonra tekrar kendi windows sürümünüze yükseltebilirsiniz
Çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim? Yani çalışıyorsadan kastın program genel olarak çalışıyorsa mı yoksa benim ihtiyacım için çalışıyorsa mı demek istedin?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sen global pvp serverinden anakart ban yediğine emin misin ipni değiştirmeyi denedin mi

Çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim? Yani çalışıyorsadan kastın program genel olarak çalışıyorsa mı yoksa benim ihtiyacım için çalışıyorsa mı demek istedin?
Demek istediği spooferın çalıştığı windows sürümünde spooferı kullanıp sonra kendi sürümüne yükseltebilirsin diyor illa kendi sürümümü kullanacağım diyorsanız

Bu arada alternatif yöntem isterseniz githubda çalıştığından emin değilim ama MEMTOR diye bi spoofer var deneyebilirsiniz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bana ulasabılırmısın yardımcı olurum discord id : kartalbzk3535

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
metin2 icin sistem nasıl bilmiyorum fakat şöyle bir yol deneyebilirsin;
modemin dinamik ise kapat aç yap ip değişsin
metin2 log bırakıyor ise (server) logları temizlemeyi deneyebilirsin veya direkt format
githubdan basit bir temp spoofer derleyip her bilgisayarı açtığında driveri loadlaman
bu adımlar yeterli olacaktır fakat emin değilim

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
spoofer ne işe yarıyo?

spoofer ne işe yarıyo?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
diskorttan ulaşırsan ücretsiz yardımcı olurum Dc:BRT#3343

nothing
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sen global pvp serverinden anakart ban yediğine emin misin ipni değiştirmeyi denedin mi

Demek istediği spooferın çalıştığı windows sürümünde spooferı kullanıp sonra kendi sürümüne yükseltebilirsin diyor illa kendi sürümümü kullanacağım diyorsanız

Bu arada alternatif yöntem isterseniz githubda çalıştığından emin değilim ama MEMTOR diye bi spoofer var deneyebilirsiniz
Githubda böyle bir repo bulamadım hocam, link iletebilir misiniz size zahmet.

Ve evet diğer sorunuza yanıt olarak official metin2 sunucusu değil, PvP sunucusu ama türk değil global bir sunucu. IP banı falan değil biliyorum hocam bilgisayarımı formatladım falan hala banım var.

metin2 icin sistem nasıl bilmiyorum fakat şöyle bir yol deneyebilirsin;
modemin dinamik ise kapat aç yap ip değişsin
metin2 log bırakıyor ise (server) logları temizlemeyi deneyebilirsin veya direkt format
githubdan basit bir temp spoofer derleyip her bilgisayarı açtığında driveri loadlaman
bu adımlar yeterli olacaktır fakat emin değilim
Temp spooferları nerden bulabilirim bir kaç örnek gönderebilir misiniz hocam, biraz araştırdım konuyla alakalı fazla bilgim olmadığı için bulamadım fazla bir şey.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Githubda böyle bir repo bulamadım hocam, link iletebilir misiniz size zahmet.

Ve evet diğer sorunuza yanıt olarak official metin2 sunucusu değil, PvP sunucusu ama türk değil global bir sunucu. IP banı falan değil biliyorum hocam bilgisayarımı formatladım falan hala banım var.

Temp spooferları nerden bulabilirim bir kaç örnek gönderebilir misiniz hocam, biraz araştırdım konuyla alakalı fazla bilgim olmadığı için bulamadım fazla bir şey.
forumda aratırsanız bulabilirsiniz githubdaki temp spooferleri derlemeniz gerekiyor çünkü. basitçe bir driver dosyası olacak .sys uzantılı kdmapper gibi bir mappere (önerim kdmapper sonuçta oyun metin2) sürükleyip üstüne bırakacaksınz yada cmdden
kdmapper.exe driverismi.sys yazarak o temp spooferi loadlayacaksınız sonra seriallerinize bakacaksınız basitçe

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
valorannta da aynı işlemleri yapabiliyor muyuz ban açmak için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...