Twitch Wakery
Süper Üye
ya hiç değilse anısı vardı... birinci bölgede çalan şarkıyı duyunca bi huzurlu oluyordumBöylesi daha iyi olmuş senin için metin2 bitti artık vakit geçirilicek bir oyun bile değil bence
bahsettiğiniz şey modem ise modemi fabrika ayarına döndürdüm modeme reset attım, bilgisayarın ethernet adresini değiştirdim (12 haneli kod olan yeri) sonra dns girdim öyle denedim yine olmadı.Network resetlemeyi denedin mi?
gameforge banı yemişsin o hesap artık kullanılmaz yeni hesap kullan aynısı 2 g ün önce benimde başıma geldi ticket attım cok fazla giriş vs yaptıgında vpn ile girdiginde bot olarak algılanıyoruş ve ban atıyormuş açmıyorlar banımetin2 nin sitesinden üye olmaya çalışıyorum, oluyorum ama e posta onay kodu gelince onay kodunu giriyorum yanlış diyor. vpn ile giriş yapıyorum siteye bu sefer kodu kabul ediyor ve bilgilerimin olduğu sayfa açılıyor.
gameforge nin uygulamsından ise giriş yaparken bilgiler geçersiz vs diyip hata veriyor. vpn yi açıyorum bu sefer giriyor ama oyunu başlatamıyorum hata vs diyor. vpn yi kapatıyorum tak giriş yerine atıyor beni tekrar gir diyor...
steamden giriyim dedim yeni hesap ile onda da 2 kere gir çık yaptım diye bir hata oluştu destek ekibe yaz diye hata veriyor. oyunun içine etmişler vakit geçireyim dedim yaşadığım sorunlara bak.
Kardesim merhaba bu hata bendede vardı format ile cozdum sadece mt2 icin degil bazi sitelerede giriş yapmıyordu internet kafayı yemiş gibiydi hosts dosyamızla bazı sitelerin oynayabildigini araştırdım metin2 yıllardır hile kulanırım ip ban atıyor evet fakat hesap acmaya engel degil hwid atmıyor buyuzdenw icin rahat olsun bilgisayarı güvenligin icin formatla veya telefondan kayıt olmayı denemetin2 nin sitesinden üye olmaya çalışıyorum, oluyorum ama e posta onay kodu gelince onay kodunu giriyorum yanlış diyor. vpn ile giriş yapıyorum siteye bu sefer kodu kabul ediyor ve bilgilerimin olduğu sayfa açılıyor.
gameforge nin uygulamsından ise giriş yaparken bilgiler geçersiz vs diyip hata veriyor. vpn yi açıyorum bu sefer giriyor ama oyunu başlatamıyorum hata vs diyor. vpn yi kapatıyorum tak giriş yerine atıyor beni tekrar gir diyor...
steamden giriyim dedim yeni hesap ile onda da 2 kere gir çık yaptım diye bir hata oluştu destek ekibe yaz diye hata veriyor. oyunun içine etmişler vakit geçireyim dedim yaşadığım sorunlara bak.
valla modemi fabrikaya çevirdim ondan önce bir kere resetledim ama birden fazla reset atmayı denemedim. konuyu açtıktan bir saat sonra siteye ve uygulamaya giriş yapabildimmodemi 5-10 kere yeniden başlatıp farklı ip adresi almayı denedinmi
ozaman niye giremiyordum kendi ip'm ile? vpn veya dns ile girebildim?metin 2 ip ban atmaz
bayadır girmiyorum mt2 ye red ban ne demek?red ban yemiş olabilirsin
ban yiyen hesaba girmek istemiyorum zaten, yeni hesap açtığımda ona giremiyorumgameforge banı yemişsin o hesap artık kullanılmaz yeni hesap kullan aynısı 2 g ün önce benimde başıma geldi ticket attım cok fazla giriş vs yaptıgında vpn ile girdiginde bot olarak algılanıyoruş ve ban atıyormuş açmıyorlar banı
ozaman niye giremiyordum kendi ip'm ile? vpn veya dns ile girebildim?hocam metin 2 ip ban atmıyor bildiğim kadarıyla ama sen yine de modemini resetleyebilirsin
konuyu açtıktan bir saat sonra siteye ve uygulamaya giriş yapabildimKardesim merhaba bu hata bendede vardı format ile cozdum sadece mt2 icin degil bazi sitelerede giriş yapmıyordu internet kafayı yemiş gibiydi hosts dosyamızla bazı sitelerin oynayabildigini araştırdım metin2 yıllardır hile kulanırım ip ban atıyor evet fakat hesap acmaya engel degil hwid atmıyor buyuzdenw icin rahat olsun bilgisayarı güvenligin icin formatla veya telefondan kayıt olmayı dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?