Metin2 IP ban yedim sanırım, yardım eder misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
metin2 nin sitesinden üye olmaya çalışıyorum, oluyorum ama e posta onay kodu gelince onay kodunu giriyorum yanlış diyor. vpn ile giriş yapıyorum siteye bu sefer kodu kabul ediyor ve bilgilerimin olduğu sayfa açılıyor.
gameforge nin uygulamsından ise giriş yaparken bilgiler geçersiz vs diyip hata veriyor. vpn yi açıyorum bu sefer giriyor ama oyunu başlatamıyorum hata vs diyor. vpn yi kapatıyorum tak giriş yerine atıyor beni tekrar gir diyor...

steamden giriyim dedim yeni hesap ile onda da 2 kere gir çık yaptım diye bir hata oluştu destek ekibe yaz diye hata veriyor. oyunun içine etmişler vakit geçireyim dedim yaşadığım sorunlara bak.

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Böylesi daha iyi olmuş senin için metin2 bitti artık vakit geçirilicek bir oyun bile değil bence
ya hiç değilse anısı vardı... birinci bölgede çalan şarkıyı duyunca bi huzurlu oluyordum :)
Network resetlemeyi denedin mi?
bahsettiğiniz şey modem ise modemi fabrika ayarına döndürdüm modeme reset attım, bilgisayarın ethernet adresini değiştirdim (12 haneli kod olan yeri) sonra dns girdim öyle denedim yine olmadı.

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
metin2 nin sitesinden üye olmaya çalışıyorum, oluyorum ama e posta onay kodu gelince onay kodunu giriyorum yanlış diyor. vpn ile giriş yapıyorum siteye bu sefer kodu kabul ediyor ve bilgilerimin olduğu sayfa açılıyor.
gameforge nin uygulamsından ise giriş yaparken bilgiler geçersiz vs diyip hata veriyor. vpn yi açıyorum bu sefer giriyor ama oyunu başlatamıyorum hata vs diyor. vpn yi kapatıyorum tak giriş yerine atıyor beni tekrar gir diyor...

steamden giriyim dedim yeni hesap ile onda da 2 kere gir çık yaptım diye bir hata oluştu destek ekibe yaz diye hata veriyor. oyunun içine etmişler vakit geçireyim dedim yaşadığım sorunlara bak.
gameforge banı yemişsin o hesap artık kullanılmaz yeni hesap kullan aynısı 2 g ün önce benimde başıma geldi ticket attım cok fazla giriş vs yaptıgında vpn ile girdiginde bot olarak algılanıyoruş ve ban atıyormuş açmıyorlar banı

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Statik ip değilse ki eğer özellikle statik talep etmediyseniz iss'ler vermez her resetlediğinizde modem ip değişir. Tabii resetlemenize rağmen hala aynı hatayı alıyorsanız demek ki problem IP'de değildir :D

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam metin 2 ip ban atmıyor bildiğim kadarıyla ama sen yine de modemini resetleyebilirsin

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI

Kardesim merhaba bu hata bendede vardı format ile cozdum sadece mt2 icin degil bazi sitelerede giriş yapmıyordu internet kafayı yemiş gibiydi hosts dosyamızla bazı sitelerin oynayabildigini araştırdım metin2 yıllardır hile kulanırım ip ban atıyor evet fakat hesap acmaya engel degil hwid atmıyor buyuzdenw icin rahat olsun bilgisayarı güvenligin icin formatla veya telefondan kayıt olmayı dene

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
metin2 nin genel sorunu bu sürekli gir çık yaptıkça ya da girmeye çalıştıkça artık ne olarak algılıyorsa kitliyor sistemi. modem resetle 1 2 gün bekle ek bir şey yapmana gerek yok diye düşünüyorum başıma geldi benim de yaklaşık 3 kere aynı olay sorunu bu şekilde çözdüm

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
modemi 5-10 kere yeniden başlatıp farklı ip adresi almayı denedinmi
valla modemi fabrikaya çevirdim ondan önce bir kere resetledim ama birden fazla reset atmayı denemedim. konuyu açtıktan bir saat sonra siteye ve uygulamaya giriş yapabildim
metin 2 ip ban atmaz
ozaman niye giremiyordum kendi ip'm ile? vpn veya dns ile girebildim?
red ban yemiş olabilirsin
bayadır girmiyorum mt2 ye red ban ne demek?
gameforge banı yemişsin o hesap artık kullanılmaz yeni hesap kullan aynısı 2 g ün önce benimde başıma geldi ticket attım cok fazla giriş vs yaptıgında vpn ile girdiginde bot olarak algılanıyoruş ve ban atıyormuş açmıyorlar banı
ban yiyen hesaba girmek istemiyorum zaten, yeni hesap açtığımda ona giremiyorum

hocam metin 2 ip ban atmıyor bildiğim kadarıyla ama sen yine de modemini resetleyebilirsin
ozaman niye giremiyordum kendi ip'm ile? vpn veya dns ile girebildim?
Kardesim merhaba bu hata bendede vardı format ile cozdum sadece mt2 icin degil bazi sitelerede giriş yapmıyordu internet kafayı yemiş gibiydi hosts dosyamızla bazı sitelerin oynayabildigini araştırdım metin2 yıllardır hile kulanırım ip ban atıyor evet fakat hesap acmaya engel degil hwid atmıyor buyuzdenw icin rahat olsun bilgisayarı güvenligin icin formatla veya telefondan kayıt olmayı dene
konuyu açtıktan bir saat sonra siteye ve uygulamaya giriş yapabildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...