tüm sunucularda yaşıyorum ama oynamadıgım girmedigim sv kalmadı ve kimsede olmazken sadece bende oluyor herkes oyunda rahat rahat oynarken bi bana denk geliyorBu tarz hatalar sunucu taraflıdır sizin yapabileceğiniz bir şey yok
En az 20-30 kez pvp server açmış birisi olarak söylüyorum ki seninle alakası yok bu durumun. Sunucu taraflı sorun bunlarTüm çogu PvP'yi denedim bir maptan diger mapa ısınlanırken hesabınız zaten baglı diyor ya da oyle ekran titreyip kalıyor. Oyundan çıkıp girmeden hiçbir şey yapamıyorum, ne yapmam lazım? İnternetimde veya PC'de sorun yok. Sadece Metin2 sıkıntı çıkarıyor, ufak bir sorun olsa da takıntılı biri oldugum için fazla rahatsız ediyor.
yok kral koca sunucuda sadece bende oluyor bu arza internetimdede sıkıntı yok anlamadım gittiEn az 20-30 kez pvp server açmış birisi olarak söylüyorum ki seninle alakası yok bu durumun. Sunucu taraflı sorun bunlar
yaptım düzelmedisilip sıfırden yüklemen lazımanca öyle düzelir cünkü bende öyle oldu silip tekrardan yükledim düzeldi
adamım buraya bi syserr.txt dosyasını atar mısın oyun dondugu anda kopyala masaüstü sonra buraya at bakayım bi oradan hallederimyok kral koca sunucuda sadece bende oluyor bu arza internetimdede sıkıntı yok anlamadım gitti
Post automatically merged:
yaptım düzelmedi
En az 20-30 kez pvp server açmış birisi olarak söylüyorum ki seninle alakası yok bu durumun. Sunucu taraflı sorun bunlar
0611 14:36:00977 :: Request send succesfuly. Status code: 200adamım buraya bi syserr.txt dosyasını atar mısın oyun dondugu anda kopyala masaüstü sonra buraya at bakayım bi oradan hallederim
Sen hile kullanmak için saçma sapan sunucular da takılıyorsun galiba0611 14:36:00977 :: Request send succesfuly. Status code: 200
0611 14:36:01174 :: Request send succesfuly. Status code: 200
0611 14:38:43481 :: [Errno 2] No such file or directory: 'skill_color.cfg'
0611 14:42:05868 :: TextureSet::Load : cannot load textureset/snow/snow_metin2_map_orclabyrinth.txt
0611 14:42:05868 :: MapOutdoor::LoadSetting(c_szFileName=textureset\snow\snow_metin2_map_orclabyrinth.txt) - LOAD TEXTURE SET(textureset/snow/snow_metin2_map_orclabyrinth.txt) ERROR
0611 14:53:21786 :: ALREADY
0611 14:55:26007 :: Request send succesfuly. Status code: 200
0611 14:55:26198 :: Request send succesfuly. Status code: 200
0611 14:55:34620 :: [Errno 2] No such file or directory: 'skill_color.cfg'
0611 14:58:29138 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/npc/plechi_shi_mount/combo.msa) ERROR
0611 14:58:29138 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/npc/plechi_shi_mount/combo.msa) ERROR
0611 15:06:14422 :: ALREADY
yok hile kullanmıyorum normal bir şekilde oyniyorum svde origins2 ama svde kime sorsam bir sıkıntı olmadıgını söylüyor bir tek bende var yani hatalı ve eksik dosya packlese diğerleride aynı hatayı alırdı mantıken ama yinede bilemiyorum yaSen hile kullanmak için saçma sapan sunucular da takılıyorsun galibaTemiz metin2 içine at pack dosyalarını ama düzelmez büyük ihtimalle. Oynadığın sw mod maps kullanıyor hatalı ve eksik dosya packlemiş
Bu tarz sorunlarda discord adreslerine girip bakmanı öneririm server 2 de isen map1 and map2 için 1 saat önce yeni client güncellemesi gelmiş indir siteden tekrar deneyok hile kullanmıyorum normal bir şekilde oyniyorum svde origins2 ama svde kime sorsam bir sıkıntı olmadıgını söylüyor bir tek bende var yani hatalı ve eksik dosya packlese diğerleride aynı hatayı alırdı mantıken ama yinede bilemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?