Metin2 istemcisi açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Yaklaşık bir haftadır istemci açılamıyor lütfen başlatıcıyı yeniden başlat hatası almaktayım hile ile ilgili bir durum mudur acaba;?

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
hileyle alakalı birşey değil. metin2 yi aklına gelen tüm yerlerden kaldır(iobit uninstaller ile kaldırıp sonra artakalanları silebilirsin), internetini ve bilgisayırını resetle oyunu siteden bidaha indir ve yükle geçmezse yine aklıma başka yöntem gelmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hileyle bi alakası yok oyuna bağlı tüm dosyaları temizle ve temiz bir kurulum yap.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
genelde böyle sorunlar oyunu temiz uninstall ve tekrarında geri yüklemeyle düzeliyor.

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Oyunla alakalı oldugunu sanmıyorum, metin2 tr içerisine pvp server dosyalarını atınca bu sorun ile çok karşılaştım arkadaş da tıpkı benim gibi pvp server kurulumu yapmış olmalıı
aga zaten pvp oynayacaksan bir yedeğini almadan oyunun üstüne kurmak kusura bakma saçmalık. ben eskiden de oyunun klasorünü hep kopyalardım bi yere

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Oyununla alakalı o sorun bende de oluyordu kırmızı bir yazı çıkıyordu sürekli desteğe yazmıştım çözmüşlerdi dostum. Zaten şu aralar oyunda bolca hata var milleti oyundan atıyor mevcut değil hatası veriyor.

Üye
4 HİZMET YILI
bende aynı sorunu yaşıyorum oyunu 3 defa sildim yükledim
başka hesaplara giriyor ama asıl hesabıma giremiyorum
Post automatically merged:

Format atım olur inşallah
Post automatically merged:

Sorunu çözen çıkmadığı hala

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
farklı pc uzerınden ıstemcı hatası aldıgınız hesaplara gırıyor denendı beyler bu hatayı asmak ıcın ne yapmak gerekıyor bılmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...