Oyunla alakalı oldugunu sanmıyorum, metin2 tr içerisine pvp server dosyalarını atınca bu sorun ile çok karşılaştım arkadaş da tıpkı benim gibi pvp server kurulumu yapmış olmalııSorunun oyunla alakalı
aga zaten pvp oynayacaksan bir yedeğini almadan oyunun üstüne kurmak kusura bakma saçmalık. ben eskiden de oyunun klasorünü hep kopyalardım bi yereOyunla alakalı oldugunu sanmıyorum, metin2 tr içerisine pvp server dosyalarını atınca bu sorun ile çok karşılaştım arkadaş da tıpkı benim gibi pvp server kurulumu yapmış olmalıı
Oyunu komple silip yüklemeyi denedin mi reis çok büyük bi GB değil yaniaga zaten pvp oynayacaksan bir yedeğini almadan oyunun üstüne kurmak kusura bakma saçmalık. ben eskiden de oyunun klasorünü hep kopyalardım bi yere
yukarda zaten buna benzer öneri var bidaha aynı şeyi niye yazıyorsunOyunu komple silip yüklemeyi denedin mi reis çok büyük bi GB değil yani
Az önce 2.kez silip yükledim fakat olmuyor diğer pcye indirmeye calısıcamOyunu komple silip yüklemeyi denedin mi reis çok büyük bi GB değil yani