Cin Padişahı
Süper Üye
aga tam ne sordugunu anlmadım hangi hileden bahsediyorsunMerhabalar dostlar hayırlı akşamlar benim kullandığım bir makro var metin botu için image yakalamalı ancak uriel fixledi makro çalışıyor ama imleci direk metin taşının üstüne kaydırma hareketi olmadan ışınladığı için click yapmıyor. Önerebileceğiniz bir sürücü program ve ya herhangibi bişey var mıdır? tek sorun imlecin hedef image ışınlanarak gitmesi değilde kayarak gitmesi lazım yardımlarınızı bekliyorum.
yok gerekmiyor kanka bilmiyorum ben mi yanlış ifade ediyorum kendimi ama uriel oyunun koruması bu makro olayını fixledi tek derdim imlecin ışınlanarak değilde kayarak hedefe gitmesi sadece bu işlevi görebilecek sürücülere ihtiyacım varyönetici olarak açman gerek
Hocam bende python ile script yapmaya çalışıyorum herşey okey script metinin üzerine getiriyor imleci fakat click atmıyor koruma ile ilgili sanırsam araştırıyorum istersen Swisho#0001 dc den ulaş bir kaynak var fakat pek anlamış değilim.yok gerekmiyor kanka bilmiyorum ben mi yanlış ifade ediyorum kendimi ama uriel oyunun koruması bu makro olayını fixledi tek derdim imlecin ışınlanarak değilde kayarak hedefe gitmesi sadece bu işlevi görebilecek sürücülere ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?