- Konuyu başlatan
- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Hocam anlatılmaz yaşanır ben sadece bunu diyorum.Ben bu kadar basit ve kötü bir mmorpg oyununun Türkiye de neden bu kadar revaçta olduğunu gerçekten anlayamıyorum ya 4 5 skill atan mmorpg karakteri mi olur sahiden
Evet ne yazık ki çok bozdular. Normalde yasak olan efsun botu oyunun kendi programı olarak sunuluyor.Ben bu kadar basit ve kötü bir mmorpg oyununun Türkiye de neden bu kadar revaçta olduğunu gerçekten anlayamıyorum ya 4 5 skill atan mmorpg karakteri mi olur sahiden
Vadide yabani okçudan yada uzmandan dolunay düşürmek için az mı uğraşmadık :/eskiden deli gibi oynardım dolunay düşürmek için elimden gelini yapardım güzel günlerdi
Evet son zamanlarda çok bozdu.Kuzenle eskiden deliler gibi oynardık ta şimdi sarmıyor
Oyunun bir zorluğu yok. Bence biraz vakit harcarsan oyunu anlayabilirsin.hep oynamak isterdim ama bir türlü oyunu anlamadım
Hilenin logosunda bir tane meyve resmi vardı onu bile hatırlıyorumOyun bağımlıları çok olduğu sürece oyun sektöründe para çok.
Çekme hilesi aga be gözümden hafif yaş geldi.
Evet aynı hileyi kullanmışız. Ben 4x hilesi bulmuştum o gün keylogger yemiştimHilenin logosunda bir tane meyve resmi vardı onu bile hatırlıyorum
En kısa sürede bu oyunu oynamalısın.herkesin şu oyunu övüp benim bi kere bile oynama fırsatı bulamadığım oyun
Metin2 online hayat offline
abi oyunu zamanında da beceremiyordum geçen oynadım gene beceremiyorum
Evet senelerimizi yedi.10 senemi yedi bidaha oynamam asla
Bir şeyler öğrenmene sevindim.öğretici bi konu tebrikler
Metin2'nin yeri bizde ayrıdır.ne olursa olsun benim için yeri ayrı harika bir oyun bee
Rica ederimgüzel yazmışsın eline koluna sağlık
Ben 2019'da bıraktım.eskiden ne oynardık şu oyunu oyunu oyanayn var mı hala
Valla p2w hileler ya da içerikten ziyade mekanik ve oyun dizaynı olarak çok zayıf bir oyun bence. Mob farmlamanın en verimli yolu atın üstüne çıkıp space tuşuna kağıt sıkıştırmak olmamalı bence.Hocam anlatılmaz yaşanır ben sadece bunu diyorum.
Evet ne yazık ki çok bozdular. Normalde yasak olan efsun botu oyunun kendi programı olarak sunuluyor.
Vadide yabani okçudan yada uzmandan dolunay düşürmek için az mı uğraşmadık :/
Aga be şaka bir yana o günleri özlüyorum.Zamanında kuzenimle beraber çok oynamıştık, bot falan kullanıp bilgisayarı açık bırakıyorduk. Good old days.
Doğrudur ancak o zamanın şartlarına göre en efsane oyundu. 2007 ve sonrası. Metin2 entry song açınca gözümden hafif yaş geliyor.Valla p2w hileler ya da içerikten ziyade mekanik ve oyun dizaynı olarak çok zayıf bir oyun bence. Mob farmlamanın en verimli yolu atın üstüne çıkıp space tuşuna kağıt sıkıştırmak olmamalı bence.
Harbi güzel günlerdi, o zaman yaşımız küçüktü pek bir sıkıntımız da yoktu oynuyorduk. Şimdi tadı tuzu kalmadı Metin2'ninAga be şaka bir yana o günleri özlüyorum.
Doğrudur ancak o zamanın şartlarına göre en efsane oyundu. 2007 ve sonrası. Metin2 entry song açınca gözümden hafif yaş geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?