- Konuyu başlatan
- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Para uğruna oyunu çöp ettiler...Harbi güzel günlerdi, o zaman yaşımız küçüktü pek bir sıkıntımız da yoktu oynuyorduk. Şimdi tadı tuzu kalmadı Metin2'nin
En patates bilgisayarda bile kaldırır.Çok kararsızım çok duyduk bu oyunu ama hiç oynayamadım bilgisayarım yoktu artık var ve kötü kaldırırım acaba yani savaş esnasında bilmiyorum ama genede sağlıklı güzel bir konu olmuş elinize emeğinize sağlık.
Hocam PVP'de ws lik olan serverlerde vardı yani hepsi zor değildi.Pvp'si çok zordu Ben knight online oynarım, o yüzden bizim pvp sistemi daha farklı bunda en zor sağ click ile kamera çevirme .
It's an edging legend game of years.I have not played it for some time, but I have many hours of vice in it I loved it at the time
Evet level atlamak inanılmak zordu. Ben sırf pota para gitmesin diye vs atmaktan çekinirdim.oyuna 1 ep bile yatırmamıştım 1 senede 1 level alıyorduk
Oyun hala oynanabilir ancak eski tadı vermez.Güzel Konu Ama Oyun artık cok eskidi
aynı fakirlik seviyesinde kasılmışız kardeşimEvet level atlamak inanılmak zordu. Ben sırf pota para gitmesin diye vs atmaktan çekinirdim.
Sırf pot çok gitmesin diye grupla kasıldığım zamanları da hatırlarım aga be.aynı fakirlik seviyesinde kasılmışız kardeşim
potsuz ws de öfke basarken 4-5 tık pot içerdik anlaşılmasın diye o zamanlar bile 200 iq hareketlerimiz varmış
ben slotları çekerken ölüyordum o kadar eziktimSırf pot çok gitmesin diye grupla kasıldığım zamanları da hatırlarım aga be.
ben slotları çekerken ölüyordum o kadar eziktim
Oyunu oynayan bırakamıyor.Uzun süredir oynamıyordum, konuyu tekrar görünce canım çekti. Yine indiriyorum, bir bırakamadım yahu şu oyunu!
Geçen Erzurum oynadım. Oyun sağ olsun anılarımı depreştirdi. Oyun yapımcısı ayının sesini birinci köyde ki boz ayıdan çalmış.Zamanımı çalan ve çocukluğumu çalan oyunlardan diyebilirim peşimi bırakmadı çocukluğumda ve bazen hala daha pvp girme hevesi gelir gider gerçekten başarılı bir konu olmuş kral eline koluna sağlık metin2 görünce anılarım depreşiyor
Onu bilmiyordum. Biraz araştırma yapıp konuya eklerim. Teşekkür ederim.Gayet güzel şekilde özetlemişsin bu arada oyundaki 3. kişi de dago37 dir vs de iddia sonucu kaybetmesi üzerine hesabını silmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?