☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Metin 2 nin bu konusunu görünce yıllar önceki maziye gittim okurken duygulandım bak şimdiAbi masa 4 1 saat uzatır mısın?
Doğrudur. Yeni şeyler öğrendikçe konuya ekleyeceğim.
Ben deMetin 2 nin bu konusunu görünce yıllar önceki maziye gittim okurken duygulandım bak şimdi
Eskiler eskide kaldı.metin2 eskiler beee
Ah nerede o eski Metin2 ciler +9 dolunay kılıcını 100M koyarlardı.Ben de
Eskiler eskide kaldı.
+9 dolunay kılıcını ben en fazla 50m gördüm. Hangi serverde oynuyordun?Ah nerede o eski Metin2 ciler +9 dolunay kılıcını 100M koyarlardı.
Hesap patlatan mı ararsın.
Birisini kandırmaya çalışan mı ararsın.
Edit yapayım derken demircinin o patlattığı.
İtemleri saymıyorum bile.
Ne günlerdi be.
O eski Metin2'ciler şimdi PvP serverlarını beğenmez oldu eskiden 50 lvl olabilmek için neleri feda etmedik ki
PvP değil eskiden normal Metin2 Türk serverında yani normal oyunda bu fiyatlara satılırdı.+9 dolunay kılıcını ben en fazla 50m gördüm. Hangi serverde oynuyordun?
Yaklaşık 8 sene falan TR oynadım. Sunucudan kastım, alesta mı yörük mü hangi sunucuydu? Ben odindeydim +9 kdp ve dolunayı en fazla 80 m gördüm. Daha da yukarısını görmedim.PvP değil eskiden normal Metin2 Türk serverında yani normal oyunda bu fiyatlara satılırdı.
Çiftel, savunma, savaşıdan korunma taşları var ama edit olmayan kılıçları bu şekilde satıyorlardı.
Adama 200M'e kdp sattığımı biliyorum ben.
Dolunay o zamanlar 30 lvl de takılıyordu ama alacak yang olmuyordu
Ama benim sattıklarım editti dostum sunucu da toplasan 3 tane anca çıkardı ben kendim uğraşmazdım pek yok efsunu bas yok taş bas itemi kendin yapmaya kalktığında 2 birim maaliyeti varsa sana satın almaya kalktığında 1.6-1.7 birim maliyetine gelmiş oluyordu hesabını sen düşün artık.Yaklaşık 8 sene falan TR oynadım. Sunucudan kastım, alesta mı yörük mü hangi sunucuydu? Ben odindeydim +9 kdp ve dolunayı en fazla 80 m gördüm. Daha da yukarısını görmedim.
Bir şey soracağım. Metin2 TR'de hiçbir zaman edit satışı olmadı. Sattığın dolunaylar kaç ortalamaydı?Ama benim sattıklarım editti dostum sunucu da toplasan 3 tane anca çıkardı ben kendim uğraşmazdım pek yok efsunu bas yok taş bas itemi kendin yapmaya kalktığında 2 birim maaliyeti varsa sana satın almaya kalktığında 1.6-1.7 birim maliyetine gelmiş oluyordu hesabını sen düşün artık.
Edit dediğime bakma pvpde geçerli bu durumdaBir şey soracağım. Metin2 TR'de hiçbir zaman edit satışı olmadı. Sattığın dolunaylar kaç ortalamaydı?
Oyunu sevme bence bağimlılik yapıyor sigara gibioyunu sevmem fakat güzel bilgilendirmişsin teşekkürler
Yok yok onu biliyorum da ben TR'yi kastediyorsun sandım kusura bakma xdEdit dediğime bakma pvpde geçerli bu durumda
Bizim itemler taş ve değer ortaması olarak efsun bakımindan çok iyi itemlerdi
Ben kendim oyunun marketinde satılan itemlerden algınlığında vardır ama bundan 8 sene önce oynadık dostum şimdi metin 2 nasıl bilmiyorum won denen bir para birimi getirmişler içine pvp serverlarda su taşı olduğu gibi
❤❤Yok yok onu biliyorum da ben TR'yi kastediyorsun sandım kusura bakma xd
Eşyalarının efsununu hatırlıyor musun?❤❤
tr de edit olmadıgı bende biliyorum reis ama bizim itemler edit gibiydi
üstünden 7-8 sene geçmiş dostum şuan hatırlamıyorumEşyalarının efsununu hatırlıyor musun?
Anlıyorum. Hangi PVP'de takılıyorsun? Gelebilirim.üstünden 7-8 sene geçmiş dostum şuan hatırlamıyorum
pvp de takılmaya başladım biraz metin 2 trük eskiden güzeldi fakat şimdi iyice oyunu bozdular
saltanat mt2'de takılıyordum ama ne zamandır oynamıyorum dostumAnlıyorum. Hangi PVP'de takılıyorsun? Gelebilirim.
Anlıyorum gireceğinde yaz oynarız.saltanat mt2'de takılıyordum ama ne zamandır oynamıyorum dostum
daha doğrusu aksiyon içerikli oyunlara kaçıyorum
discord var zaten dostum bana yazarsın oradanAnlıyorum gireceğinde yaz oynarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?