Çalışmıyor Metin2 PVP 7x Damage Hile [16.05.2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
"metin2 çekme hilesi, metin2 pvp serverler hilesi, metin2 7x damage hilesi, metin2 7x hilesi, metin2 7x, metin2 7x damage hack,metin2 pvp 7x hack" Metin2 2017 Hileleri , Metin2 Hileleri , Metin2 TR 7x Hilesi , Metin2 TR Hile , Metin2Mod , Metin2Mod Launcher Hilesi
Metin2 PVP 7x Damage Hile [16.05.2017]
GBaj1r.jpg
Son Güncelleme
16 Mayıs 2017

:özellik:

1. Near damage (Space 7x)
2. Horse damage (At 7x)
3. Skill hack (Çift Skill)
4. Tek vuruş (One hit)
5. Sekmeme hilesi (Duello hack)

:kullan:
İndirmeden Virüs Programı ve Güvenlik Duvarını Kapatınız ( Kapatmassanız Hile Çalışmaz )

1. Hileyi indirin ve buraya çıkart deyin.
2. Ardından metin2 içine atınız.
3. Daha sonra pvpnizin oto patcherını açın ve bekleyin.

4. Ardından Metin2 DF Bot 0.1.exe yönetici olarak açın.
5. Daha menüden istediğinizi seçin ve uygula deyin.
7. Oyuna her girişte bu şeyleri maalesef tekrarlıyoruz.
8. Bu şekilde hilemiz sorunsuz çalışır ve tadını çıkarabilirsiniz.

# Gerekmeyen Özelikleri Açmayın.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

# [UYARI]: Anti Virüs Programı Kulanıyorsanız Kapayın Yoksa Hileyi Tehdit Olarak Algılıyacaktır.
# [UYARI]: Başınıza Bişey Gelirse Bunun Sorumlusu Biz Değiliz. İNDİRENDEDİR!!!

:not:
- İndirmeden Virüs Programı ve Güvenlik Duvarını Kapatınız ( Kapatmassanız Hile Çalışmaz )
- Sonra Bilgisarınızı Temizleyin AdwCleaner İle Temizleyebilirsiniz
- Her dosya sadece 1 gün boyunca çalışır

- Bu Hile botunun yeni sürümü 17.05.2017 Tarihinde Yine eklenecekdir.
:calis:

o0r5pQ.png

Windows XP ÇALIŞIYOR
Windows Vista ÇALIŞIYOR
Windows 7 ÇALIŞIYOR
WİNDOWS 8 ÇALIŞIYOR
WİNDOWS 8.1 PRO ÇALIŞIYOR
WİNDOWS 10 ÇALIŞIYOR

Tüm işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor.

Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dosya 128 mb üstünde olduğundan dolayı virüs taraması yapılamamaktadır bundan dolayı kuşkunuzda olmasın yetkililerin haberi vardır.

BİR KAÇ PVP SERVERİ DİŞİNDA DİĞERLERİNDE ÇALİŞİYOR DENEYİP BAKABİLİRSİNİZ DENEDİĞİNİZ SERVERLERİ YORUM'A DEĞİL BANA MESAJ YAZARAK YOLLAYINIZ.
:not:

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Son düzenleme:
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
BİR KAÇ PVP SERVERİ DİŞİNDA DİĞERLERİNDE ÇALİŞİYOR DENEYİP BAKABİLİRSİNİZ DENEDİĞİNİZ SERVERLERİ YORUM'A DEĞİL BANA MESAJ YAZARAK YOLLAYINIZ.

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
neden her hile 1 gün çalışyor ve çekme hilesi ne ne zaman güncelleme gelir ? o hatayı düzelttimde dün kullandım bugün hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...