Üye
Bende şimşek kritik vuruşu kırıyor diye biliyorum aynı zamanda rüzgarda deliciyi ama nette tam bir bilgi bulamadım o yüzden buraya yazdımşimşek ve büyü şamanlar için diye biliyorum ayrıca nete yazarsan orda bir sürü efsun çeşitleri var dilersen link atabilirim
dostum internette evet çok var ama hepsi aynı ve klasik daha detaylı ve nasıl söyleyeyim ince püf efsunlar var o tarz bir bilgisi olan varmı diye merak ettim açıkçası farklılıkları görmek içinşimşek ve büyü şamanlar için diye biliyorum ayrıca nete yazarsan orda bir sürü efsun çeşitleri var dilersen link atabilirim
Evet doğru söylüyorsun 1vs1 için en ideal efsunlar bu şekilde sadece canlılık yerine zehirleme kullanılıyor genelde bu canlılık efsunu hakkında bir bilgin varmı dostum benim bir bilgim yok eğer biliyorsan yararını ve ne işe yaradığğını açıklarmısınSilaha Gelecek Efsunlar
Güç
Canlılık
Kritik Vuruş Şansı
Yarı insanlara karşı güç
Büyü hızı
Zırha Gelecek Efsunlar
Max HP
HP Absorbe
Büyü Hızı
Vücut Darbelerini Yansıtma
Kılıç Savunma
Dostum eskilerden benim bildigim kadarı ile böyle olması lazım
yıllar önce oynuyodum şimdi çok şey değişmiş son dönüşüm falan diyosun baksanadostum internette evet çok var ama hepsi aynı ve klasik daha detaylı ve nasıl söyleyeyim ince püf efsunlar var o tarz bir bilgisi olan varmı diye merak ettim açıkçası farklılıkları görmek için
Bir bilgim yok dostum kusura bakma yardımcı olamadım
ne kusuru arkadaşlar yinede teşekkür ederimbilgim yok knk kusura bakma
yardımcı olmak istemen yeter dostum sıkıntı yokyıllar önce oynuyodum şimdi çok şey değişmiş son dönüşüm falan diyosun baksanayardımcı olamadık kusurumuza bakma başka konuda telafi ederiz inşallah
Canlılık değerine basarsan skill lerde hp kullanımı azalır daha hızlı can dolumu yapar ve defansı arttırırEvet doğru söylüyorsun 1vs1 için en ideal efsunlar bu şekilde sadece canlılık yerine zehirleme kullanılıyor genelde bu canlılık efsunu hakkında bir bilgin varmı dostum benim bir bilgim yok eğer biliyorsan yararını ve ne işe yaradığğını açıklarmısın
cansın toprağamyardımcı olmak istemen yeter dostum sıkıntı yok
Şimşek artık işe diye biliyorum slotlara karşı işliyorşimşek ve büyü şamanlar için diye biliyorum ayrıca nete yazarsan orda bir sürü efsun çeşitleri var dilersen link atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?