Metin2 PVP hilesi yapmak için gereken adımlar neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar. İnternette metin2 pvp hack arattım fakat çalışan bir tane hack bulamadım. Bu yüzden ben de "kendi işini kendin göreceksin" sözünden sırf metin2 için yazılım dili öğrenmeye karar verdim fakat neyi nasıl toparlayacağımı bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz? Mesela kodlama yaparken neye göre ne yazıcağımı bilmiyorum.

✪Hayırlısıyla Programcı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
metin2 için M2BOB diye birşey var aşırı iyi birşey onlara göre yapabilirsin onlardan esinlenirsin paralı bir bot o mesela sende geliştirebilirsen kendini bu işten parada kazanırsın M2BOB u ben çok uzun zaman kullandım hem TR de hem pvplerde ban riski çok zor oluyor ama beni sıkıyor oyun oyüzden bıraktım

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
m2bob'u pvplerde kullanamıyorum nedense patcherda seçemiyorum. Kaç para verdin?

✪Hayırlısıyla Programcı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
m2bob'u pvplerde kullanamıyorum nedense patcherda seçemiyorum. Kaç para verdin?
haftalık 14 tl vermiştim MiaMetin2 de kullanmıştım ilk başta orda tourmalın falan yaptım sattım sonra 2 kişi ortak giridk 1 ay aldık cebimizden para çıkmadı hiç ama 1 ay aldıktan sonra 1 hafta falan kullandık max .Ayarlar tuşundan client seç diyorsun oyun dosyasına girip client e tıklıyorsun yeşil başlat tuşuna basınca giriyorsun direk ama kaydetmezsen m2bob u kapatıp girince önceki ne ise tr seçili ise ona girer

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
ya aslında tek istediğim 7x ya da saldırı hızı olsa yeter. Daha fazla şeye ihtiyaç duymuyorum. Millet metin taşlarını 3 4 saniyede kesiyor. GMlere söylüyorum iplermiyorlar. Ben de bi hack kullanmak istedim. Doğru düzgün bulamayınca yazılım öğrenip yapmak istiyorum. Hem mühendislik de okuyacağım . Yine de sağol yazdıkların için deneyeceğim. Teşekkürler.
Post automatically merged:

✪Hayırlısıyla Programcı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende bilgisayar okuyorum c# dili biliyorum eğer c dili üstünden birşey yaparsın yardım etmeye çalışırım

Üye
8 HİZMET YILI

İplemeyen GMler.. Adı ne PVPnin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...