Metin2 PVP serverde HWID ban nasıl kaldırılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar pvp serverda hwid ban nasıl kaldırılıyor tmac v6 deniyorum olmuyor başka bildiğiniz bir program falan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Spoofer kullanarak bende val da yapmıştım işe yaradı. Eğer işe yaramazsa da başka çözüm yolu maalesef yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
güzel bir çalışan spoofer bulursan yaparsın eğer düzgün calısan spoofer bulamazsan formatlada çözebilirsin yarımcı olabildiysem rica ederim.

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar spoofer kullanarak yapabilirsiniz bu dediklerinizi yani sizin sisteminizde ssd anakart ram vs seri numaraları olur adamlar bunalara ban atar bunada hwid denir hwid spoofer kullanarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz nasıl kaldırıcam derseniz memoryhackers'te var mesela seçkin üye isteyen harika bir spoofer battleye ve eac korumalı oyunlarda çalışan harika bir spoofer diyebilirim hem destek olmuş olursunuz

Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar spoofer kullanarak yapabilirsiniz bu dediklerinizi yani sizin sisteminizde ssd anakart ram vs seri numaraları olur adamlar bunalara ban atar bunada hwid denir hwid spoofer kullanarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz nasıl kaldırıcam derseniz memoryhackers'te var mesela seçkin üye isteyen harika bir spoofer battleye ve eac korumalı oyunlarda çalışan harika bir spoofer diyebilirim hem destek olmuş olursunuz
hocam seçkin üye değiliz nasıl yapabiliriz

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
seçkin üye olana kadar yıllar geçecek sanırım :D seçkin olmadan nasıl kullanabiliriz peki spooferi üyelik alsak naıl olur

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aynen bende 3 gün önce yedim bilgisayar banı kaldırma imkanımız hiç yok mu herif öyle bi ban atmışki launcheri bile açamıyorum xdddddd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...