6 Kas 2020 #1 sabry35 S Onaylı Üye Katılım 7 Eki 2020 Mesajlar 53 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 29 5 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar yeni farm pvp serverler çok zevkli ama çok yorucu kolaylaştırmak için farm bot hile vs gibi programlar kullanan yada bilen varsa paylaşabilir mi teşekkürler
Merhaba arkadaşlar yeni farm pvp serverler çok zevkli ama çok yorucu kolaylaştırmak için farm bot hile vs gibi programlar kullanan yada bilen varsa paylaşabilir mi teşekkürler
6 Kas 2020 #2 uzayli54 U Üye Katılım 6 Kas 2020 Mesajlar 20 Tepki puanı 1 Yaş 26 5 HİZMET YILI kullanıyordum ama sanırım geçen hafta tüm botlar bir şekilde fixlendi daha bulamadım bulursam atıcam
6 Kas 2020 Konuyu başlatan #3 sabry35 S Onaylı Üye Katılım 7 Eki 2020 Mesajlar 53 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 29 5 HİZMET YILI uzayli54' Alıntı: kullanıyordum ama sanırım geçen hafta tüm botlar bir şekilde fixlendi daha bulamadım bulursam atıcam Genişletmek için tıklayın ... link bekliyorum teşekkürler
uzayli54' Alıntı: kullanıyordum ama sanırım geçen hafta tüm botlar bir şekilde fixlendi daha bulamadım bulursam atıcam Genişletmek için tıklayın ... link bekliyorum teşekkürler
6 Kas 2020 #4 nurtac1912 N Onaylı Üye Katılım 5 Eki 2020 Mesajlar 66 Çözümler 2 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 29 5 HİZMET YILI Ücretli mi arıyorsunuz ücretsiz mi?
7 Kas 2020 Konuyu başlatan #5 sabry35 S Onaylı Üye Katılım 7 Eki 2020 Mesajlar 53 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 29 5 HİZMET YILI nurtac1912' Alıntı: Ücretli mi arıyorsunuz ücretsiz mi? Genişletmek için tıklayın ... ücretsiz olursa daha iyi olur
nurtac1912' Alıntı: Ücretli mi arıyorsunuz ücretsiz mi? Genişletmek için tıklayın ... ücretsiz olursa daha iyi olur
7 Kas 2020 #6 booratelee B Üye Katılım 7 Kas 2020 Mesajlar 20 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 38 5 HİZMET YILI spesifik olarak hangi swde aradığını söylersen yardımcı olabilirim. aeldra hariç hemen hemen hepsinde çalışan botlar var
spesifik olarak hangi swde aradığını söylersen yardımcı olabilirim. aeldra hariç hemen hemen hepsinde çalışan botlar var
7 Kas 2020 #7 Agresif Tosba injecting to 0xDEADBEEF Ultra Üye Katılım 31 Eki 2017 Mesajlar 1,948 Çözümler 64 Tepki puanı 2,164 Ödüller 13 Yaş 29 Sosyal 8 HİZMET YILI Çoğu bot her server'da çalışıyor ancak unriel ac kırılamadı diye biliyorum sunucu üzerinden yapıyor güvenlik kontrolunu
Çoğu bot her server'da çalışıyor ancak unriel ac kırılamadı diye biliyorum sunucu üzerinden yapıyor güvenlik kontrolunu
7 Kas 2020 Konuyu başlatan #8 sabry35 S Onaylı Üye Katılım 7 Eki 2020 Mesajlar 53 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 29 5 HİZMET YILI booratelee' Alıntı: spesifik olarak hangi swde aradığını söylersen yardımcı olabilirim. aeldra hariç hemen hemen hepsinde çalışan botlar var Genişletmek için tıklayın ... astra2 severinde kullanmak için istiyorum 0mer6752' Alıntı: Çoğu bot her server'da çalışıyor ancak unriel ac kırılamadı diye biliyorum sunucu üzerinden yapıyor güvenlik kontrolunu Genişletmek için tıklayın ... bi link e yönlendirirmsn
booratelee' Alıntı: spesifik olarak hangi swde aradığını söylersen yardımcı olabilirim. aeldra hariç hemen hemen hepsinde çalışan botlar var Genişletmek için tıklayın ... astra2 severinde kullanmak için istiyorum 0mer6752' Alıntı: Çoğu bot her server'da çalışıyor ancak unriel ac kırılamadı diye biliyorum sunucu üzerinden yapıyor güvenlik kontrolunu Genişletmek için tıklayın ... bi link e yönlendirirmsn
7 Kas 2020 #9 Agresif Tosba injecting to 0xDEADBEEF Ultra Üye Katılım 31 Eki 2017 Mesajlar 1,948 Çözümler 64 Tepki puanı 2,164 Ödüller 13 Yaş 29 Sosyal 8 HİZMET YILI sabry35' Alıntı: astra2 severinde kullanmak için istiyorum bi link e yönlendirirmsn Genişletmek için tıklayın ... Farklı forum sitelerinde var. Forum dışı link atmak yasak diye biliyorum. metin2 loader diye arattırsan bile bulabilrsin sanırım.
sabry35' Alıntı: astra2 severinde kullanmak için istiyorum bi link e yönlendirirmsn Genişletmek için tıklayın ... Farklı forum sitelerinde var. Forum dışı link atmak yasak diye biliyorum. metin2 loader diye arattırsan bile bulabilrsin sanırım.