User konusunda bir şey söyleyebilir misin? Ortalama ne kadar çevrimiçi oyuncusu?Umarım bu tür öneriler yasak değildir ben Aeldra'da oynuyorum bu ayın 17 sinde yeni serveri açılacak t fiyatları 10tl olacak minimum
Ben onu bir türlü sevemedim dostum ya.saltanat iyi be reis kendine özgü yapısı var falan güzel bence ws falan iyi dönüyor
İstediğin tarzda Ötüken2 açılıcak ama en fazla 2 ay açık kalır aeldra uzun ömürlüdür ve online ı yüksek serverdir zaten global bir filesUser konusunda bir şey söyleyebilir misin? Ortalama ne kadar çevrimiçi oyuncusu?
Ben onu bir türlü sevemedim dostum ya.
1 yıldır açık olan serverde anlık 11k-8k arası aktif oyuncu oluyor yeni açılacak serveri düşünemiyorum bile xdUser konusunda bir şey söyleyebilir misin? Ortalama ne kadar çevrimiçi oyuncusu?
Ben onu bir türlü sevemedim dostum ya.
1 yıldır açık olan serverde anlık 11k-8k arası aktif oyuncu oluyor yeni açılacak serveri düşünemiyorum bile xd
Emek oynayanlar için gayet iyi bi files hile engelleri de varAeldra gerçekten iyi mi ya?
Kötü diyorlardı yaEmek oynayanlar için gayet iyi bi files hile engelleri de var
Hayırlısı. Ben bir bakayım ona1 yıldır açık olan serverde anlık 11k-8k arası aktif oyuncu oluyor yeni açılacak serveri düşünemiyorum bile xd
Saltanat favorimdir kralDostlar Youtube kanalım için Metin2 kategorisi oluşturmak istiyorum. Official server oynamak istemiyorum. Lycan, kimya, pet gibi zımbırtılar olmayan ve paranın konuşmadığı emek server arıyorum.
Video çekmeye değer bir server önerirseniz makbule geçer.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?