- Konuyu başlatan
live together die alone
Süper Üye
ilk önce steamdan baktım 180tl korktumgoogleye dark souls 3 torrent yaz bisürü link var tıkla indir zaten crackli hepsi
ilk önce steamdan baktım 180tl korktumgoogleye dark souls 3 torrent yaz bisürü link var tıkla indir zaten crackli hepsi
aynen cracklileri de var satın almaya gerek yokgoogleye dark souls 3 torrent yaz bisürü link var tıkla indir zaten crackli hepsi
şey gibi işte metin2de azraile ölümsüz efsunu gibiDark souls 3 oynayacaksan başta ufak tefek oyun hakkında bilgi almanı öneririm. Ama bak oyun hakkında almalısın, oyun içeriği hakkında değil. Örn: "xxx bossunda xxx silahını kullanmalısın" gibi bilgileri değil, "her bossun bir zayıflığı olduğunu ve o zayıflığını oyunun sana çaktırmadan gösterdiğ"i gibi bilgileri öğrenmelisin.
Aynen. Nasıl Metin2'de genellikle bosslara özel bi dizili gerekiyorsa dark souls 3'te de öyle. Bu arada şimdiden söyleyeyim. Oyunda birçok tuzak ve birçok gizli bölme var. Ona göre oyna. Eğer oyundaki gizli bölmeler atarsan oyunun yarısı boşa gider.şey gibi işte metin2de azraile ölümsüz efsunu gibi
Kanka çoğu pay2win. Oynamaktan çok çok zevk aldıgım bir oyun var mobilde Tales Of Wind ama yarı yarıya pay2win bir oyun. O kadar zevkli ki o oyunun aynısını pay2win olmadan yapsalar %100 eminim ki milyonlarca oyuncu çeker bir kaç aydamobilde varsa eğer daha iyi olur tek sorun mobil hep p2w oluyor ondan çekiniyorum
baya oynamışsın sen bunuAynen. Nasıl Metin2'de genellikle bosslara özel bi dizili gerekiyorsa dark souls 3'te de öyle. Bu arada şimdiden söyleyeyim. Oyunda birçok tuzak ve birçok gizli bölme var. Ona göre oyna. Eğer oyundaki gizli bölmeler atarsan oyunun yarısı boşa gider.
dark souls 3 bende oynamıştım ama bossları yenmesi çok zor 1 kerette olacak iş değil yani öldünmü kızıpta pes etmemen lazım yoksa hiç yükleme yani oyun kolay değil baştan söyleyimbaya oynamışsın sen bunu![]()
5 defa bitirmişliğim vardır farklı karakterler ilebaya oynamışsın sen bunu![]()
Bir bossta 24. Kez denememde yaptığımı çok iyi hatırlıyorum. Asla pet etmemek gerekli.dark souls 3 bende oynamıştım ama bossları yenmesi çok zor 1 kerette olacak iş değil yani öldünmü kızıpta pes etmemen lazım yoksa hiç yükleme yani oyun kolay değil baştan söyleyim