1 hesap açıyorsun hesabın içinde 5 çar oluşturuyosun hepsini 30 levele kasıp cor kasıyorsun sora simya yapıyorsun efsunu güzel gelirse deli para + balık klavuzu alıp karbon olta ile balık tutup para kazana bilirsin wona çevirip sitede sata bilirsin bunlar Tr de olur sadece saygılarmetin 2 de para nasıl kazanılıyor
Cor farmını hatırlıyorum 4-5 sene önce bi denedim ama zor ya çok meşakkatli1 hesap açıyorsun hesabın içinde 5 çar oluşturuyosun hepsini 30 levele kasıp cor kasıyorsun sora simya yapıyorsun efsunu güzel gelirse deli para + balık klavuzu alıp karbon olta ile balık tutup para kazana bilirsin wona çevirip sitede sata bilirsin bunlar Tr de olur sadece saygılar
lalaker devri kapanmamışmıydı ya bi videoda sağlam bi dava açıldı diye duymuştumparalı olarak memorybreak,lalaker v5,sagebot var bu üçü top hileler metin2de ücretsiz olarak mobware var
sadece pvp mi var lalakerTr hileleri yapılmıyor artık
hayır kapanmadı o m2boblalaker devri kapanmamışmıydı ya bi videoda sağlam bi dava açıldı diye duymuştum
mobware hangi sitesiparalı olarak memorybreak,lalaker v5,sagebot var bu üçü top hileler metin2de ücretsiz olarak mobware var
mt2 bırakılmaz ara verilir ne geçti be ollmsal mt2 yi knk geçti zamanı
siz oyunu bitti zannediyorsunuz ama hala çok fazla oynanıyor özelliklede Ruby Charon serveri full dolu oluyor dandanakanda kalabalık metin2 hiçbir zaman bitmezmetin2 oynayan kaldı mı yav![]()