Seçkin Üye
CedKan' Alıntı:Edit'lerine önem göstersen daha iyi olur.
beratnaci21' Alıntı:CedKan' Alıntı:Edit'lerine önem göstersen daha iyi olur.
editlerine derken ? anlıyamdım ?
ahmeterengs250' Alıntı:sevgili arkadaşlar abilerim metin 2 de hangi karakteri öneriyonuz
CedKan' Alıntı:beratnaci21' Alıntı:editlerine derken ? anlıyamdım ?
Konu içeriğini biraz daha açık yazabilirdin.Yazıları biraz renklendirip biraz boşluk bırakıp güzelleştirebilirdin, okuyanlar zorluk çekebilir.
beratnaci21' Alıntı:ahmeterengs250' Alıntı:sevgili arkadaşlar abilerim metin 2 de hangi karakteri öneriyonuz
Sana önerebileceğim karakter karabüyü sura yada zihinsel savaşçıdır
CedKan' Alıntı:Konu içeriğini biraz daha açık yazabilirdin.Yazıları biraz renklendirip biraz boşluk bırakıp güzelleştirebilirdin, okuyanlar zorluk çekebilir.
aynen boşluk bıraksam iyi olurdu ama renk değişince çok şikayet geliyor .d
TürkTuber' Alıntı:Güzel konu. Ben ws taktikleri var mı diye düşünmemiştim bile. Allah ne verdiyse skilllerle falan vurup öldürmeye çalışıyordum. Sayende kaptım 1-2 hareket sağ olasın.
beratnaci21' Alıntı:TürkTuber' Alıntı:Güzel konu. Ben ws taktikleri var mı diye düşünmemiştim bile. Allah ne verdiyse skilllerle falan vurup öldürmeye çalışıyordum. Sayende kaptım 1-2 hareket sağ olasın.
yardım ettiysem ne mutlu bana istersen sw atıyım oynuyalım videosunu çekersin ?
TürkTuber' Alıntı:beratnaci21' Alıntı:yardım ettiysem ne mutlu bana istersen sw atıyım oynuyalım videosunu çekersin ?
Duruma göre bakarım
TürkTuber' Alıntı:Güzel konu. Ben ws taktikleri var mı diye düşünmemiştim bile. Allah ne verdiyse skilllerle falan vurup öldürmeye çalışıyordum. Sayende kaptım 1-2 hareket sağ olasın.
CedKan' Alıntı:TürkTuber' Alıntı:Güzel konu. Ben ws taktikleri var mı diye düşünmemiştim bile. Allah ne verdiyse skilllerle falan vurup öldürmeye çalışıyordum. Sayende kaptım 1-2 hareket sağ olasın.
Yardımcı olabildiğime sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?